.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте, тьй като няма към кого да се обърна днес навършвам 22 години от живота си и се чувствам много притеснен,напрегнат и разстроен поради случилото се наскоро.
    Всичко започна като на шега откакто бях приет в университета през 2011г, бях доста радостен и развълнуван,
    след което се влюбих в едно момиче от моята специалност.Първоначално само си говорех със нея, но постепенно осъзнах, че тя притежава нещо което ме кара да се придържам повече към нея и започнах да се чакам с нея, за да ходим заедно към университета.На 8 декември се събрахме на една хижа, за да празнуваме и очаквах да направя нещо по въпроса и си мислех, че тя вероятно също изпитва нещо към мен, но уви в края на вечерта след като се бяхме почерпили тя дойде при мен и ми каза, че не желае да има връзка с колега и на мене ми беше доста трудно да го разбера и превъзмогна.Въпреки тежката ми безсънна нощ и голямото количество алкохол което съм приел се примирих до някаква степен.
    На следващият ден когато си тръгвахме тя ме попита дали и се сърдя а аз и отговорих,че не в крайна сметка е нейно решение и тя отново ме попита дали ще се чакаме отново за да ходим към университета и аз и казах да няма проблем.
    След няколко дни се събрахме няколко човека да учим в 1 колега за едно контролно, след което тя ме изпрати до входа
    и там я целунах за първи път бях много развълнуван и притеснен същевременно, но в крайна сметка станахме гаджета.
    Дълго имахме проблеми заради колегите колкото и да се опитваха да говорят неща по наш адрес, ние ги преглъщахме повечето пъти имало е случаи и да се караме.Така измина година и половина заедно със нея до момента в който тъй като не съм сред най-заможните семейства, исках да отида на бригада за да изкарам пари.Записах се в една агенция осигуриха ми работна оферта и дойде времето когато трябваше да се явя пред посолството за виза. След като преминах през посолството и взех визата осъзнах, че няма връщане назад, че това което съм направил няма как да го прекратя.
    В деня преди да замина си стягах багажа и нямах време да се сбогувам със нея нито да и се нарадвам просто времето отлетя и си казахме чао.... Беше ми много тъжно и особено трудно когато влязах през портала на летището знаех, че няма да я видя в близките четири месеца, и че може би няма да издържи връзката ни от разстояние.
    Пристигнах в Щатите и започнах работа, въпреки всичко колкото и да ми беше трудно работейки на няколко места издържах докрая, мислейки всеки ден за нея което ме измъчваше ужасно много.Дойде края на сезона и вече да се прибирам към вкъщи, след дълъг полет и престой на летищата пристигнах в България.Тя ме посрещна със сестра си
    и на мен също ми беше много странно да я видя след толкова време.След като се прибрах сестра й ми разказа, че тя не изпитва същите чувства към мен и беше много трудно да си я върна при себе си.Тя също ходеше на работа и ми сподели че просто е свикнала да живее без мен.
    Историята продължава..... Още година и половина заедно, въпреки трудностите,компросите и проблемите който ни възпрепятстваха продължихме да сме заедно и да си даваме надежда.От лятото на 2014 започнахме да водим полов живот без предпазни мерки,като се виждахме 1-2 пъти през седмицата и това беше...През януари месец тази година
    правихме секс 3 пъти, като последния път беше на 29-ти и тя каза, че на следващия и ден трябва да и дойде защото много я боли, но уви това не стана.Предишният и път и дойде на 4 януари следващият трябваше да дойде до 4-ти февруари но отново не дойде, в резултат на което вече и закъснява 4-ден и тя ми заяви, че каквото и да стане и да е бременна или не вероятно ще се разделим, заради това написах тази история, за да получа някакъв съвет или коментар от ваша страна.
    Връзката ни продължава повече от 3 години и не бих си представил, как бих я загубил заради моя грешка, предполагам ако това нещо се случи по-добре да погубя и себе си...тъй като много я обичам и бих направил всичко заради нея.
    Благодаря ви, че прочетохте моята история.
    Извинявам се ако не съм я пуснал в правилния раздел!
    Последно редактирано от DarkManX : 02-08-2015 на 08:18

Не разбрах каква е целта на тази тема. Имам чувство, че това момиче не те обича, а просто не знае какво иска. Сякаш сто пъти ти е казвала, че не те обича, а пак се връща при теб. Това, че ѝ закъснява, не значи, че е бременна. Направете тест, за да сте сигурни.

Ако вече е решила да се разделите, няма как да я накараш да се върне при теб. Насила хубост не става, както са казали хората.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не разбрах каква е целта на тази тема. Имам чувство, че това момиче не те обича, а просто не знае какво иска. Сякаш сто пъти ти е казвала, че не те обича, а пак се връща при теб. Това, че ѝ закъснява, не значи, че е бременна. Направете тест, за да сте сигурни.

Ако вече е решила да се разделите, няма как да я накараш да се върне при теб. Насила хубост не става, както са казали хората.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Кратък и ясен съвет, не се занимавай с нея!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аха... и каква е твоята грешка според теб? Че си отишъл на бригада ли? Да знаеш, че това е много правилна постъпка, грешката ти е, че го смяташ за грешка.
    Всички връзки имат своя край! Три години не са никак малко, но ще я преживееш с времето.

Не знам направих всичко, за да я задържа при себе си следващите дни ще се разбере..
    лошото е че днес и взех тест понеже нея я беше срам и се оказа положителен....
    Човек каквото си направи и господ неможе да му го направи...
    Ще трябва да измислям нещо

Град
    Или да градите семейство(което не ти го препоръчвам с такава...), или да направи аборт, поне аз друго нещо не виждам.

Тя е твърдо против това нещо,каза че не искала да си разваля живота и няма друг избор.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Дали е бременна от теб е интересен въпрос. Кофти ситуация, ама тя трябва да реши какво иска, може да не иска нито да остава с теб, нито да прави аборт.

Не знам имам и доверие до колкото аз си знам но 100% иска да направи аборт въпроса е след аборта дали изобщо ще иска да бъде с мен въпреки, че си мислех ако един човек изпитва чувства към половинката си няма да се разделят толкова просто...

Град
    Пак ще ти го кажа, бягай на далеч от нея, не е за теб, не си трови живота с такива.

поне трябва да я подкрепя докато направи аборт вече останалото времето ще покаже

Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    поне трябва да я подкрепя докато направи аборт вече останалото времето ще покаже
    Разбира се, че трябва да я подкрепиш, докато направи аборт. Това е важна и трудна стъпка, ще има нужда от подкрепа, разбиране. Но след това си помисли дали всичко си заслужава да имате връзка. Не можеш да насилваш нещата, ако не те обича вече, няма много какво да направиш.

Така е права си ако тя каже,че иска да сложи край няма какво да направя по въпроса.
    И да го предолея все някак живота е добър за някой за други лош, аз като добър човек доста съм патил
    но никога не ми беше идвало такова нещо на главата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много тегава история, пич.
    Жалко за теб и за детето.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Пак ще ти го кажа, бягай на далеч от нея, не е за теб, не си трови живота с такива.
    +1
    В случая грешката не е в теб. Това че си отишъл на бригада, за да изкараш и няко друг лев и си взел нещата в свой ръце е похвално, а не грешка. Тя ако беше разбрана би трябвало да го приеме и да те подкрепи, а не обратното. Изобщо не си заслужава времето, усилията и нервите да се занимаваш с нея или такива като нея. Подкрепи я сега, докато направи аборта и после пали с 200

Стараех се всичко да направя за да е щастлива освен, че не е било достатъчно затънах два пъти повече
    допълнително е това, че преживях раздялата на родителите си когато бях в 5-ти клас и т.н
    Живота е напълно непредсказуем

Доста кофти история, наистина. На мен обаче ми се струва, че тя още от самото начало не е имала кой знае какво желание да е с теб, защото това че не иска връзка с колега е просто оправдание - когато искаш да си с някого, не би трябвало да те спре това, че учите заедно, даже напротив - може да си го превърнете в плюс, да си помагате и т.н. Това, че си заминал на бригада, както казаха и други преди мен, наистина е похвално, а не е грешка. И фактът, че си направил всичко, за да е щастлива тя също е похвален, просто понякога другият човек не го оценява. Най-гадното обаче е за детенцето.. Тя сигурна ли е, че иска аборт? Все пак не е задължително да сте заедно, за да го задържите.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Не знам имам и доверие до колкото аз си знам но 100% иска да направи аборт въпроса е след аборта дали изобщо ще иска да бъде с мен въпреки, че си мислех ако един човек изпитва чувства към половинката си няма да се разделят толкова просто...
    Защо искаш да бъдеш с момиче, което не иска да роди детето ти след 3 годишна връзка? Определено не си заслужава. Трябвало е отдавна да го осъзнаеш за да не се стига до тук.

100% е сигурна и желае в най-кратък срок да го направи смята в най-кратък срок да го направи.
    От там нататък животът ще покаже, поне малко се по успокоих говорейки с нея но все пак от толкова притеснение последните 2/3 дни загубих апетит и желание за всичко, дано нещата се оправят и да не допускаме тази грешка повече...

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Защо искаш да бъдеш с момиче, което не иска да роди детето ти след 3 годишна връзка? Определено не си заслужава. Трябвало е отдавна да го осъзнаеш за да не се стига до тук.
    Не се чувства готова и все пак е на 22год.

Град
    пространството на Дисе
    Като не се чувства готова, не прави незащитен секс!!!!!!!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Така е заради това слагам вината на себе си, че допуснах това да се случи.
    От една страна е хубаво нещо някой хора желаят да имат деца и доста трудно успяват.

Град
    пространството на Дисе
    Кое му е хубавото? Хлапето отива в канала!

Къде ти е бил и на теб акъла?! На нестабилна връзка да не слагаш презерватив...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си