- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перфектният мъж
Тъи като сме в месеца на любовта не се сещам за по подходяща тема. Така че давайте на воля опишете ни вашият идеал за мъж. Не се ограничавайте само във външен вид, можете да включвате и черти в характера и каквото си пожелаете.
Не се стремете да опитвате да правите описанието достежимо за нас като си сваляте критериите, опишете ни мъжът такъв какъвто вие самите го искате. Пожелавам ви и да го срещнете някои ден, ако разбира се вече не сте го срещнали.Много ми е интерестно какво ще се получи понеже всички вие сте различни и все пак какви черти ще се препокриват в описанията виТова е от мен за сега, успех !
predi godini kato cukah dota v hoffa edin imashe sushtiq nick kato tvoq ;D
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
по принцип хората имат силни изисквания към мечтания партньор,
и никога не се замислят те самите заслужават ли го и дали могат да отвърнат със същото :
като да държи на мен,
да бъде сериозен ,
да е хубав, и какво ли още не.
.
А Вие - които имате тези изисквания - също толкова сериозни ли сте и отговарящи на подобните изисквания.
Човек трябва да е наясно дали може също да отговаря на критериите преди да ги иска.
.
Като някои лековати момичета и момчета,които искат някой сериозен да държи на тях и да ги обсипва с хубави неща, понеже много заслужават.
мъжо ми е най-як
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Перфектни мъже и жени няма, всеки си има недостатъци, освен papugai.
Сега ще е интересно как момичетата ще започват да описват настоящите си партньори, а когато скъсат с тях ще започнат да се отвращават от качествата, които сега боготворят.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колкото пъти ми се е случило да влезна по някакви неведоми пътища в бгмама и прочета битовизми като 'мъжо', 'сваки' и т.н, толкова повече се убеждавам, че на тези когато и да им пуснат една бомба отгоре, все ще е късно.
Не е свАки, а свЕки![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^Бинго!
Майката на мъжО ми ми е свекърва.
Тоя е перфектния. :дд
Недей, да не те сложим и тебе в списъка за бомбандиране :Д
:Д:Д
и мен много ме дразнят обръщения от типа на мъжо/жено, мъж ми, моичкият/моичката, човечето ми, какавидчото ми, шимпанзенцето ми, бобчето ми, люлячето ми, мацо, жълъдчето ми, акулката ми, сърничката ми, стафидката ми, сладоледчето ми, пиленце, моята/моят е навън, тигрицата ми, лъвчо, пантерата ми, шуши (освен, ако не е за животинче), миличък (мъжки род е гейско, в женски може), палачинчице, гофретке, солетке, копърчо и етц, едните са вулгарно-селяндурски, другите са прекалено лигави ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 02-09-2015 на 05:41