Здравейте приятели и приятелки.... Имам приятелка от 6 месеца(днес ги направихме или щяхме и аз нз).С нея винаги сме били много добри,близки приятели познаваме се от деца но не се бяхме виждали с години и сега 2 години се зарибявахме не постоянно ми по 3-4 месеца и винаги е имало тръпка и емоции .... Нещо стана миналата седмица като бяхме на бар на др сутрин в неделя тя се събуди и всичко беше нормално и изведнъш тя започна да говори била е добре с мен но нещо и липсва... Първо казваше свобода сега като говорихме очи в очи каза че тръпката изчезнала просто се събудила и била променена искала да бъде свободна... И почнахме да се караме видяхме се нормализира се всичко после пак като дойде в петак всичко окей каза че и липсам гушкаше ме целуваше ме ... вчера през деня нещо и стана и превключи и взе да вика и нз си кво .... каза че иска да сме си приятели нз била объркана и неискала мъж до нея който да и е в съвеста..... Уш скъсахме нз си кво нно се виждаме закачаме се гушкаме се без целувки и секс === обаче не премахна обвързвания в ФБ знам че незначи нищо но ми е няква надежда.„... Мога ли да си я върна и да разпаля тръпката..... Как да постъпвам.... Каза че не иска да ме загуби щото ще е съсипана просто и трябва време и иска да е свободна и постоянно променя нека мине време ще видим после пак превключва ... Незнам какво да правя ако може да помогнете.... Първите сме си с други не сме спали....