- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първия път
Здравейте,аз съм момиче. Знам че това,което ще напиша ще е твърде странно,защото аз все още не съм на подходящата възраст,за да правя секс. Просто знам,че рано или късно(а това може да е след 2\3 години) ще дойде денят,в който аз ще срешна човека с когото ще го направя за първи път. Пиша това,защото аз от сега страшно много се притеснявам от Този Първи Път. Не ме е страх от това,че ще ме боли,просто ме е адски срам и се притеснявам от това да не изглеждам глупаво по време на секса. Ще се радвам,ако чуя мнения по този въпрос. Нормално ли е това притеснение и този срам?!
Нормално е, особено за първия път, спокойно никой не е умрял от срамежливостта си.
И първия път ако мислиш, че ще има нещо общо със секс-а, лъжеш се...![]()
Ти гледай да не умреш при първия път, че ще прецакаш много здраво момчето, което се е заело с теб.
Аз предполагам, че всички изглеждат глупаво по време на полов акт, ако това ще те успокои.
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 23:31
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Все едно да играеш футбол, но до сега да не си играла никога.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-09-2015 на 14:28
Ами тогава трябва спокойствие значи,пък както мина така![]()
![]()
Е хубаво, ама защо се притесняваш от сега? Не мислиш ли, че ако срещнеш някого, с когото би си легнала, той би те предразположил и тогава няма да се тревожиш за това? Все пак няма да го направиш с първия непознат срещнат по улиците, ще имате време да се поопознаете, да му се довериш и да не се притесняваш за глупости тогава.
^ Абсолютно съгласна съм. Няма никакъв смисъл да мислиш от сега за това. Когато му дойде времето ще намериш някого, с когото ще искаш да бъдеш, и ако му имаш доверие не би трябвало да присъстват притеснението и срама.
Щом си задавш такива въпроси значи не си готова. Всички си задаваме такива въпроси,но с годините започмаве да приемаме секса като нещо нормално и тези въпроси изчезват.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Почни с пръсти да се пипаш доло, да посвикнеш
Да,благодарение на вашето мнение вече мисля че когато срещна правилния,притеснението няма да е такова. Просто самата аз съм от по срамежливата и затова от сега се притеснявам.
Гледай да не е с някой, който се е ебал с половината квартал или на пиянски купон в задната стайчка. Ако човекът, с когото си те обича ще бъде много внимателен и ще те предразположи така, че въобще да не се притесняваш, че ще се изложиш.
Честно казано колкото и да те предразполага партньора първия път ще си те е срам... Може да опитате на тъмно или на лека светлинка идваща от свещи, така че на теб да ти е толкова приятно, че да забравиш за срама![]()
Ами да и това е вариант![]()
![]()
![]()
Нормално е да изпитваш притеснение, ама сега и да се тревожиш, няма какво да промениш. Сама казваш, че не си готова за тази стъпка, разбира се, че ще се притесняваш. Когато му дойде времето, срещнала си човекЪТ и си готова, няма да мислиш чак толкова. Да, ще се притесняваш, може и да те е срам, но ще се отпуснеш, когато партньорът ти те предразположи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5