- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как намерихте трети човек за тройка?
Здравейте,с моята приятелка сме се замислили над идеята за тройка с друга жена,но искаме да не е много близка да не бъде сконфузна ситуацията...Някой друг изпадал ли е в такава ситуация и как сте намирали решениетоБлагодара и за спама по темата /надявам се и да няма де
)) /
Хаха, и аз с моят приятел си търсим момиче, ако някой има повече предложения да помага. :Д
А вие от кой град сте![]()
А аз си имам приятел :Д не участвам в такива работи без него![]()
![]()
Хах въпроса беше от кой град сте...не че нещо![]()
Далееч сте от нас...ние в София![]()
Пропусна да споменеш годинки. Че сега ще ти се навъдят едни 14-15 годишни разкрепостени, съвременни и отегчени от стандартния секс момиченца и после гледай какво се казва проблеми с тях ..![]()
Събирате си едни 50 лева двамата и почвате да звъните, че те не всички се навиват (което е странно...).
Годините са 20+ /ние сме на по 25/. а за платено удоволствие...то се губи всичко,да не говорим че нито един от нас не би направил нещо с прос*итутка....Тръпката е да е някоя не толкова позната,и в същото време разкрепостена за такива неща![]()
В моя случай всичките ми тройки с две момичета са се получавали напълно спонтанно. И винаги е било плод на взаимно привличане между тримата, но и на разбирането за свобода в отношенията ни.
Тройките пък, в които сме били две момчета и едно момиче все са били уговорен мач. Не зная защо така се получава, но е тенденция. Явно момичетата са по-толерантни като цяло.
Успех! Това да бъдеш с две момичета едновременно е едно от най-сладките изживявания на света. Но и предизвикателство... първите пъти изобщо не беше толкова лесно, колкото изглежда. Но като натрупаш опит и увереност вече можеш да се изкефиш на макс на ситуацията.
SugarDaddy имам и аз опит предишен с тройките...и с 2 момичета,и с 2 момчета и момиче...и да както ти каза всеки път е било спонтанно. Можеби само веднъж беше така да се каже "организирано" но тогава бяхме 4сега случая е друг - обвързан съм и не е като преди да си хойкам наляво надясно...а пък що се отнася до изживяването с 2 момичета - уникално
![]()
Някак ми е трудно да си представя аз, моя приятел и друга жена... Смисъл, бих откачила от ревност.
Наистина ли приятелките ви го приемат нормално, без да има после - ама защо нея повече я целува, или защо нея повече внимание й отдели? А вие как преглъщате друг да го слага на вашето момиче? Много ми е странна тая работа с тройките.... Винаги съм си мислила, че стигне ли се до там връзката между двама е разрушена?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ами виж сега,от една страна си права да-не всички хора си го представят как другия ще приеме половинката му да е с някой друг пред него...Честно казано досега не ми се е случвало с половинка във връзка. Що се отнася до това как го приемат ...всяка жена си има своите разбирания,както и всеки един мъжПък и в случая момичето иска да опита с жена
![]()
Да, разбира се, ако не си във връзка е по-лесно, така си мисля. Просто ми стана чудно как би се развила една връзка след такова преживяване![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ами...в случая ще държа в течение ситуацията ако се случи хахах![]()
![]()
Само съм чувал за тоя сайт...не бих обаче си направил регистрация там..![]()
Както написах и по-нагоре, важно е разбирането за свобода в отношенията. Ако има такова, тогава връзката избухва и се развива още повече, изгражда се едно специфично доверие. Ако обратно - налице е ревност и категорично осъждане за отношения, различни от моногамните, то този влак определено не е за вас.
Аз за себе си съм разбрал, че не искам и не мога да бъда моногамен и не го изисквам и от отсрещната страна. Напротив, даже ми харесва и възбужда да го прави и с други. Въпрос на светоусещане.
Спонтанно, но е имало и с уговаряне. Ако съм сериозно обвързана обаче едва ли бих го разделила с друга и ще очаквам и същото от негова страна.
Всичко е въпрос на гледна точкаНе бих дал друг мъж,и тя го знае и е съгласна.