- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви очарова в противоположния пол?
Не става въпрос за харесване на даден типаж, а по скоро за нещо по-необикновено, индивидуално и нехарактерно.
Нещо, което ви прави силно впечатление или ви е повлияло в поведението/характера/физиката/езика на тялото на противоположния пол.
Няма конкретни неща, или се харесвате , или не.
Има неща, които могат да те отблъснат по-скоро.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Важно е всяко нещо, било то по външен вид или характер, просто да си пасват.
Няма едно нещо, излъчването като цяло или те грабва, или не
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Страхотно си задал темата, жалко, че не те разбират.
Очарова ме как гали сестра си по косата или й прави забележка, когато стои прегърбена; как си облича престилка, когато готви (по гащи!), защото знае, че го обожавам; как се различава смехът му в зависимост от естеството на ситуацията/вица; как говори с майка си; очарова ме как някой с такава сила може да е толкова, толкова нежен към малко котенце и т.н.
Луфта е моят избор!
Няма ли луфт, слаба рИкия
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Toва е повече от ясно... и нямах това предвид с въпроса си. Не харесваш някого заради една конкретна негова черта, но има неща, които те очароват в поведението му повече от други... като начина, по който се сгушва до теб приятелката ти или начина, по който те гледа/усмихва се/тръпчинката ѝ/косата ѝ, такива неща![]()
Мисля, че съм задала ясно въпроса, но изглежда не е разбран правилно.
Забелязала съм,че понякога се заглеждам в рамена и гърбове, пръсти на ръцете, по-изпъкнала адамова ябълка, и други неща, които могат да се сметнат за "индивидуални и нехарактерни". :Д По-особено чувство за хумор, честност (дори когато е минус) и наблюдателност винаги ми правят впечатление.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Общо взето на всички ни харесва едно и също - приятен външен вид, начетеност близка до нашата, сходни виждания върху живота, хумор, отношението... Виж, възприятието ни относно тези неща са различни. За себе си мога да кажа, че съм излизам с толкова различни типажи момичета, че дори не мога да систематизирам какво точно ме е очаровало. Може би по какъв начин точно са съчетани индивидуалностите в цялото =).
Определено едно от нещата, които ме очароват в даден човек (от мъжки пол), е като си отмята косата назад. Намирам го за толкова сладко и непринудено.
А в моето си момченце си обичам как се сгушва като котенце в мен, като спинка колко спокоен изглежда. Като му е лигаво, как си е точно той в такива моменти и чувства, че може да се покаже такъв,какъвто е. Като си прехапе устната. Никой не го прави като него... Като цяло ей такива, мънички и на пръв поглед незабележими неща, които ми галят сърчицето.![]()
Понякога той просто си мърка и е тоооолкова сладичък. :3 И сутринта като се събудим, е един такъв сънен и ми се усмихва по един точно определен начин. И как ми хапе долната устна когато ме целува. И как си лежим и си ме гали и гушка. :3
Ами всяка жена има конкретни черти, които я отличават от другите жени, все пак всички сме различни на външен вид и характер.
Например на една усмивката може да е много по-привлекателна от хиляди други. Звуците които издава при смях, може да звучат като симфония, а на хиляди други, като грухтене на диво прасе. Когато си влюбен в една жена, ти си влюбен не само защото външно е хубава, а си влюбен в нейните маниери и начина по който те целува, по който те докосва и други....
Аз лично с тоя пост много се обърках, не знам за теб.![]()
Очарова ме как е голям мъж, а усмивката му е една такава като на леко срамежливо хлапе, как му се променя тона на гласа, когато казва моето име, как е най-най добрата душичка, как очите му проблясват, когато говори за нещо, което го вълнува.. Очарова ме леко ироничното му чувство за хумор и това, че не прави плоски шеги, а такива само на място.
Когато някой е специален за теб и те кара да се чувстваш по онзи начин, всеки ден преоткриваш неща в него, които да те очароват![]()
За мен лично , най-важните неща са начинът , който изглежда и комуникацията. Тъй като човек се влюбва първо с очите , е много важно той/тя да те привлича физически , а на по-късен етап - и по всеки останал начин. Все пак всеки иска половинката му да изглежда добре. Освен това външният вид показва как човека отсреща се отнася към себе си. А колкото до комуникацията - без нея връзката няма да просъществува дълго.
Първото, което ме очарова в него беше усмивката му и деликатното чувство за хумор - това ми хареса на пръв поглед, а момента в , който разбрах, че го искам беше, когато очите ни се засякоха и видях някакви "искри" да преминават в тях... И после онази усмивкаТой твърди, че в същия момент е разбрал, че аз съм човека, както аз разбрах, че той е човека.
Иначе обожавам, когато говори с колегите си на майчиния си език, много ми харесва, говори с малко по-покровителствен тон. С мен винаги разговаря по-нежно.
Иначе по принцип впечатление ми правят ръцете, пръстите и най-вече ноктите. Мразя мъже с мръсни нокти, въпреки, че неговата работа е доста мръсна, никога не си е позволявал да се появи с дори мъничко черничко под нокътя.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Много сладка тема .
Обичам когато го гледам как спортува толкова е отдаден чак понякога и мен не забалязва хаха.Харесва ми когато се ядоса и започне да говори на холандскиобичам му странното чувство за хумор на което в началото доста се дразнех.Харесва ми когато забрави къде си оставил нещо и започне да се нерви .Обичам когато ме погали по устните и лекичко ме стисне за гушата направо умирам тогава и като ме погледне краката ми се топят.
обичам това, че винаги не изпуска погледа ми, когато говорим и винаги търси един вид 'споделеност'. обичам, когато донесе бутилка вино, седнем на пода и говорим за изкуство, наше, чуждо, шарено. обичам, когато ми показва скромните си опити за поезия и внимателно следи със затаен дъх всяко мое помръдване и мисъл докато ги чета. обичам го, когато ме обича и ме вдъхновява. физически очите, косата, ръцете и устините винаги ми правят най-голямо впечетление.