.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Важно е всяко нещо, било то по външен вид или характер, просто да си пасват.
    Да си пасват кои?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от lovemedo Виж мнението
    Да си пасват кои?
    Примерно според външния си вид и тегло, да знаеш какво да облечеш. Според вида на лицето, да си подбереш прическа, която ти отива.

Примерно според външния си вид и тегло, да знаеш какво да облечеш. Според вида на лицето, да си подбереш прическа, която ти отива.
    Това е важно, да, за всеки един човек. Но ти говориш за цялостно излъчване и външен вид. Аз питах за нещо конкретно, което отличава една жена от другите и я прави по-привлекателна от тях именно заради това нещо.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от lovemedo Виж мнението
    Това е важно, да, за всеки един човек. Но ти говориш за цялостно излъчване и външен вид. Аз питах за нещо конкретно, което отличава една жена от другите и я прави по-привлекателна от тях именно заради това нещо.
    Ами всяка жена има конкретни черти, които я отличават от другите жени, все пак всички сме различни на външен вид и характер.
    Например на една усмивката може да е много по-привлекателна от хиляди други. Звуците които издава при смях, може да звучат като симфония, а на хиляди други, като грухтене на диво прасе. Когато си влюбен в една жена, ти си влюбен не само защото външно е хубава, а си влюбен в нейните маниери и начина по който те целува, по който те докосва и други....

Аз лично с тоя пост много се обърках, не знам за теб.

Ами всяка жена има конкретни черти, които я отличават от другите жени, все пак всички сме различни на външен вид и характер.
    Например на една усмивката може да е много по-привлекателна от хиляди други. Звуците които издава при смях, може да звучат като симфония, а на хиляди други, като грухтене на диво прасе. Когато си влюбен в една жена, ти си влюбен не само защото външно е хубава, а си влюбен в нейните маниери и начина по който те целува, по който те докосва и други....

Аз лично с тоя пост много се обърках, не знам за теб.

За да не рискувам да те объркам още повече няма да продължа дискусията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си