.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

как да я заговоря, не се чувствам уверен

Става въпрос за едно момиче, видях я за първи път във фитнес залата през лятото, още първия път като я погледнах и направо... Абе Замая ми се главата... много красива и чаровна.. тъкмо приключваше с тренировката,но така и не се осмелих да я заговоря.

Доста време си мислех за нея, намерих я в фб, писах и съобщение, но нито го е прочела нито приятелство даде..
    А общи приятели с нея нямам никакви.. и така все се надявам да я среща още веднъж някъде, но мина доста време и гледах да я забравя,..но уви трудно

Е днес отивам до същия фитнес така за разнообразие и кого да видя: Тя беше там, още по-красива..исках по някакъв начин да я заговоря,но беше с някакви нейни приятелки които и за секунда, дори като правеше упражнения не я оставяха.., и не виждах как имам шанс да и кажа нещо и то пред един куп други момичета и Лелки.....

Пу бе защо съм такъв смотан ;@ като си знам късмета сигурно пак ще я видя пак лятото..

Ако все пак някой може да даде някакъв съвет, ще бъда благодарен.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може да започнеш с това" Колко серии имаш още" казва 2-3 примерно, ти питаш "Може ли да се редуваме" и така. Поне е някакъв старт.

ами това е срамна тема..... някой казват - с опита идва и практиката - и стават женкари и курви

истината е една - знай че ще те е срам - и знай че това ще ти бъде плюса

ако е свястна ще те оцени и ще те хареса , ако не ставай от първия тип успех ....

п.с. ако ти се става женкар - лесно - започваш да заговаряш всяка която ти хареса, след 20тата, всяка 10та която заговориш ще е готова да прави секс с теб.... иии след 30тата ... малиииии станал си женкар и ще се чудиш къде ми беше акъла едно време да питам такива теми ахахаха

коли за скрап изкупуване на коли за скрап за гр. София и региона
    Последно редактирано от res5ect111 : 02-09-2015 на 19:31

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Може да започнеш с това" Колко серии имаш още" казва 2-3 примерно, ти питаш "Може ли да се редуваме" и така. Поне е някакъв старт.
    Да и това е идея, но като до нея има още две нейни приятелки които правят абсолютно същото упражнение,.. ;д

Цитирай Първоначално написано от res5ect111 Виж мнението
    ами това е срамна тема..... някой казват - с опита идва и практиката - и стават женкари и курви

истината е една - знай че ще те е срам - и знай че това ще ти бъде плюса

ако е свястна ще те оцени и ще те хареса , ако не ставай от първия тип успех ....
    Благодаря за отговора, целта ми със сигурност не е да ставам женкар...

Град
    Ами все някога трябва да опрете до обща машина и с това да я заговориш? Ако излезе приказлива, може от другите пъти да й казваш здрасти. Но щом не те е приела във фб и не ти е отговорила, не очаквай чудеса...

Повече от фен Аватара на fls63
    Хм,аз мисля че явно не си (толкова) самоуверен и общителен.Стегнете се малко,жените харесват разговорливи и прями мъже.Не веждам нищо срамно в това,да я заговориш пред приятелките й.Щом искаш да я заговориш-просто го направи.
    Каква музика слушаш?Защото до голяма степен и музиката влияе на поведението/характера ти.
    успех

Може да не те е приела във фейсбук, защото не те е запомнила (ако изобщо те е видяла първия път). Но наистина - ако я видиш скоро, просто отиваш при нея и я заговаряш - или това, или после ще съжаляваш, че не си го направил. По-добре 2-3 минути преодоляване на срама, отколкото седмици/месеци съжаление и мрънкане "ама аз защо не направих това, можеше да кажа онова" и т.н.

Благодаря много, наистина трябва да преодолея това "ама ако ме отреже" ...,но явно това е нещо като изпитание: Ако изобщо не ми обърне внимание - явно ще търся друг начин и друг тип момиче, Но ако пък поне станем приятели ще е нещо
    Е да може и да ми се разтупти сърцето и да запецнна като трабант на магистрала..

Повече от фен Аватара на fls63
    Защо ли ми се струва,че дори когато си го писал това,пак ти се е разтуптяло сърцето

Град
    Ако си мислиш, че има мъж, който никога не е отхвърлян от жена, лъжеш се.

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Защо ли ми се струва,че дори когато си го писал това,пак ти се е разтуптяло сърцето
    хахх може да се каже, ;]]

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Ако си мислиш, че има мъж, който никога не е отхвърлян от жена, лъжеш се.
    Така е прав си и ти

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Щом е красива значи си има приятел, знай го от мен това.

Е недей ми убива и ти надеждите по-такъв начин

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Щом е красива значи си има приятел, знай го от мен това.
    Е тя да не се е родила с този приятел? Преди него пак е била сама. А може би в момента е сама и автора на темата ще се превърне в нейния приятел.. За да изпълни правилото, че "щом е красива значи си и ма приятел". Ако така расъждаваш няма да си намериш приятелка никога.

оххххх от такива игри ще се наиграете сами

що трябва да има скрити неща?

Ходи... кажи и че е красавица, заговори я.... излезте

Цитирай Първоначално написано от res5ect111 Виж мнението
    оххххх от такива игри ще се наиграете сами

що трябва да има скрити неща?

Ходи... кажи и че е красавица, заговори я.... излезте

Ще се постарая поне да я заговоря, ако евентуално я срещна скоро - на което много се надявам

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Е тя да не се е родила с този приятел? Преди него пак е била сама. А може би в момента е сама и автора на темата ще се превърне в нейния приятел.. За да изпълни правилото, че "щом е красива значи си и ма приятел". Ако така расъждаваш няма да си намериш приятелка никога.
    Благодаря за мнението : )

Здравейте,
    Видях момичето за което ви говорих в една Дискотеката (в която попринцип си ходя), точно влизах и отивах към моята маса и я видях, погледнах към нея, тя ме изгледа някакво странно...

Както и да бях се решил да отида и да и кажа поне едно здравей и ако все пак не ме отхвърли и да си поговорим. Пиех си Биричка и я гледам отдалеч минава тя с една приятелка и хоп седнаха в едно сапаре, загледах се и седна до някакъв - говориха си нещо, смееше се(не видях да се целуват) - Но Да ли може този да и е гадже или просто са познати..
    След има няма половин час пак дойдаха на това сапаре , но пак нямаше целуване или прегръщане..

Да ли изобщо да опитвам...?

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Момичето на профилната ми снимка, чието име дълго търсех - се оказа женена. Тя е от моя град.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Момичето на профилната ми снимка, чието име дълго търсех - се оказа женена. Тя е от моя град.
    И това какво общо има с темата?

Град
    Стреляй, по-добре да пробваш, отколкото после да те е яд, че не си опитал…

ще се опитам дам, стига да успея да я засека някъде скороо

ти щом вече 10 дена се чудиш - начи забрави и се откажи

коли за скрап изкупуване на коли за скрап изкупуване на коли

Като няма възможност да я видя как мислиш,че стане това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си