- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Знам,че има доста теми по въпроса с подаръците,но моя въпрос е малко по-конкретен.С приятелят ми сме заедно от скоро и не сме от хората обичащи лигавата романтика,та не знам дали да му взимам нещо,а и не ми иде да го питам.Ако можете да ми предложите нещо универсално,което мога да взема дори да няма повод.Ако той ми е взел нещо да не съм с празни ръце и ако не ми е взел да не се чувства неудобно.Мислех си за бутилка вино,всеки ден е повод да пийнем по малко.Ако имате други идеи споделяйте.
направи му картичка сама, не е трудно и няма да боли! в този линк има наистина добри идеи, неангажирращи свежи, може би малко клиширани, но такъв е живота, рядко вече може да се преоткрие топлата вода. импровизирай.
п.с. 'I love you' винаги можеш да го замениш с 'I like you'. успех!
http://mashable.com/2015/02/05/funny...m-fb-life-link
Ако той не ти е взел нищо, каквото и да му подариш ще се почувства кофти. Затова идеята с виното ми се струва най-добра, обаче хубавите вина са доста скъпи, а от евтините може да му докараш някои киселини. Аз лично бих взела едни шоколадови бонбони с някакъв ликьор, нещо таковаМожеш да си подготвиш и нещо от горепосочените и просто ако той не ти подари нищо не му подарявай и ти избраното. Остави го за някой път без повод. Поне според мен е по-добрия вариант
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
свети валентин беше вчера
и още един съвет заложи и на мястото
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Направи му картичка, купи готини шоколадови бонбони, вино примерно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Жените никога не могат да са с празни ръце. И голи да ги съблечеш пак имат какво да дадат.
Мисля, че ме разбра![]()
И в тази тема за Свети Валентин бих казал че универсалното решение е самоубийство.Може и двойно.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .