На 17 години съм и искам да тренирам бокс някъде в София. От 14 годишен се запалих много по този спорт , гледах мачове , но не се записах за съжаление и сега макар на 17 , ми се иска да тренирам по-редовно .Та въпроса е дали е късно вече за бокс , дали въобще някъде ще ме вземат?
Тренирай за здраве, за кеф, да знаеш, че ако в някой случай се стигне до бой, няма ти да си този в кръв, да можеш да се защитиш. Има много причини. Аз съм на 14 и също искам да се запиша. Успех!
От къде да започна?
1. Олимпийски спорт е.
2. Развива:
2.1. Рефлексите
2.2. Координацията
2.3. Концентрацията
2.4. Усета
3. Физически натоварващ е.
4. Прави те издръжлив.
5. Забавен и интересен е.
6. Има много вариации и различни ситуации, което го прави уникален. (различни техники и т.н.)
7. Лесен за практикуване (трябват ти буквално само круша и въже)
И на последно място от добрите страни слагаме:
8. Подготвя те за "бойна" ситуация. Въпреки, че това, че си боксьор по никъв начин не пречи да те наръгат, ама те вече всички са безсмъртни, така че т'ва го отхвърляме.
И 5 години да тренираш ако нямаш сърце, файда няма. А относно автора тренирай си за здраве, не за да се биеш добре, защото много ги има тренират вече 2-3 месеца някво бойно изкуство и почват да се правят на всички обаче им помпиш картуната някъде и спирта да тренират дори..
но къде да се запиша да тренирам?Искам да играя за кеф , но ако задобрея , мога да стана и професионалист
На Васил Левски трябва да има, в залата на Лонсдейл, Вип ринг май имаха, на всички други стадиони мисля, че има, на 4ти км трябва да има. За Септември съм чувал хубави неща. В залата на Сектор Б има, на ЦСКА не знам къде е.
Ако имаш някви футболни страсти ще бъде по-добре да отидеш някъде където фенове на твоя отбор тренират: говедата са в Сектор Б и мисля Лонсдейл, прасетата главно мисля във Вип Ринг тренират. Някой, ако е по-запознат да сподели.
в сектора е няква проста агитка на левски и половината трениращи са несериозни а другата боклуци, не ходи там
ултрасчета като цяло, иначе залата на васил левски е хубава и треньора е много добър, от кой квартал си?