Така ситуацията е следната, запознах се с едно момиче по миналата седмица. Не мога да то обясня, но я харесах веднага. от тогава си пиша с нея, дори излязохме 2 пъти като на 2-рият път тя ме покани да отида в нейният апартамент. Там аз и готвих и гледахме филм като по средата на филма започнахме да се натискаме. Така продължи цял ден. На другият ден забелязах, че ми е направила смучка на врата и аз я прикрих, но най-добрият ми приятел ( Който ни запозна) ми направи снимка без да му позволя и я прати на най-добрата приятелка на момичето и така тя разбра и ми се ядоса. Работата е там , че изключително много ми харесва, паснахме си и просто по цял ден си мисля за нея, но не знам дали е същото и от другата страна. Според мен се държа прекалено мило, тъй като и 2та пъти аз плащам всички разноски, постоянно аз се опитвам да променя своите планове за да и е по-изгодно и т.н. Тя заминава този петък(13.02.2015) и няма да се виждаме 3 седмици и не искам да оставям нещата така. Буквално ми е влязла в главата и не мога да се съсредоточа върху нищо друго.