.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

кървене след секс?

Моля за спешна помощ или съвет. С приятелката ми правихме секс без презерватив, аз свърших върху слабините и, но тя много се притеснява от случайна бременност. След като се прибра вкъщи и докато се къпела, започнало да и тече кръв, а цикъла и трябва да дойде след около седмица. какво да правим?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Колко време е продължилп кървенето?
    Може да са куп неща, от слаби капиляри до раничка на шийката на матката. Не е зле да я погледне гинеколог.

Добре, но има ли вариант да е бременна?

Na men mi se sluchi dva puti da prokurvq po vreme I sled sex okaza se ranichka na shiikata

сама ли зарасна?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Може да се е протрила, или да и е дошло по-рано.

Значи не мислите че има вариант от забременяване? След като не съм свършил В нея, а на бедрото и и се е стекло до слабините и?

Не е бременна, не се забременява толкова лесно, а колкото до кървенето както казаха преди мен нека да посети гинеколог, може да си я протрил и да е прокървяла и да е станала раничка на шийката.

надяваме се да не е, ще потърсим помощ от гинеколог

Само лекар може да каже какво й е като я прегледа.

Редки са случаите в които зараства така ми каза генеколожката ми веднъж годишно ходя да ми исписва ваг. Таблетки за да не кърви и да не расте каза че след като родя може да се изгори но сега да не рискуваме иначе нее опасно стига да се обръща внимание навреме

Цитирай Първоначално написано от impossible97 Виж мнението
    Редки са случаите в които зараства така ми каза генеколожката ми веднъж годишно ходя да ми исписва ваг. Таблетки за да не кърви и да не расте каза че след като родя може да се изгори но сега да не рискуваме иначе нее опасно стига да се обръща внимание навреме
    С вагинални глобули се лекува.
    Последно редактирано от Скорпионка : 02-13-2015 на 08:05

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от impossible97 Виж мнението
    Ако цитонамазката ти е нормална, няма смисъл да се гори. На следващата овулация раничката ще *цъфне* пак. За следваща бременност пък да не говорим... тогава си е съвсем нормално явление да излезе епител върху шийката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Купувайте памперси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си