- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мога ли да забременея от няколко потърквания
С приятелят ми не сме правили секс ,но днес само ме помоли да се потърка в мен.Въпросът ми е може ли да забременея от няколко потърквания(без презерватив),което беше в началото много преди той да свърши,когато тепърва се възбуждаше и от пениса му нямаше нищо друго,освен няколко капчичи секрет?
Освен ако не си Дева Мария, няма как да забременееш без проникване.
Интересно ми е обаче как така стоите и само си се търкате, обаче не правите секс? :д
благодаря ти за бързия отговор и беше само веднъж за няколко минути
Представям си как той "я е помолил да се потърка в нея".![]()
![]()
![]()
Авторке, явно не си наясно как става оплождането. Като за начало трябва да има проникване, после сперма и яйцеклетка. И при този вариант пак не е сигурно, че оплождането ще стане. Пък ако стане, не е сигурно, че зиготата ще се прикрепи и ще започне да се развива. Не съм чула още някоя да е забременяла от "търкане".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря за отговора.Наясно съм как става оплождането още от много малка.Просто се замислих дали е възможно при потъркването предспермалната течност, която мъжът произвежда , би могла да съдържа сперматозоиди, които да оплодят яйцеклетката,но при нас нямаше проникване ,а само допирни точки и смесване на секретите.затова съм притеснена
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
То всичките хора така сме направени с търкания. Леко да се забършеш с рамото в някой в метрото и край.![]()
Явно не само заглавието е нелепо![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Патентовам "ПРЕДСПЕРМАЛНА!" КРАЙ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нарича се "предеякулационна" течност. Съдържа малък брой спермални човечета, изключително рядко се зачева само от нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мали...... Че то по-добре да беше нахлузил един капут и да си се излашкате, кво е това потъркване, горкия човечец.... Както и да е, дишай спокойно, не си бременна, следващия път потъркването само през дрехите, за да си сигурна...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....