- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Shmatarok
изпуснах ви края...
пораснахте, разбушуваха ви се хормоните и вече не ви знам кой с кого...
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
а защо ме изтри?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тоя дърт педофил що се допуска изобщо, единственото му позитивно мнение, което съм видял беше в пълнолетника, като в същата тема недоволстваше, че са махнати снимките на голи 12-годишни момиченца.
Какини гугутки, подхождате си![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не, сериозно.
Ебавах се с папагала и т.н докато не разбрах че гони 40. И сега следва логичният ми въпрос:
Само на мен ли ми прави изключително противно впечетление, че мъж на тая възраст пише гадории на момиченцата в 'секс?
Сериозно, аз съм последния човек, който би тръгнал да съди хората, обаче това ми се вижда изключително противно. Та, на мен ли ми има нещо сбъркано, или това вече е приемливо поведение?
THIS UP +12032491238243u893148u932489543892985329848923489 2498238954328948923
От супер много време, обаче явно на малките пичета им е кеф дъртия да им търка .... щом на тях не им пречи, аз да се чувствам ли зле, обаче?
Иначе честито, да се обичкате много и Пепсито, ако четеш това, да знаеш, че стават нещата явно и е имало начини (до една форомна льобоф от преди 4-5 години)![]()
Последно редактирано от pac0line : 02-13-2015 на 23:23
Секс в Хаити, френски кибрити