- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли се оказва?
За семейния живот е ясно, че си е напълно нов етап. То май това е разковничето - непрекъснато да търсиш нещо ново и да вървите нанякъде, да не ставате жертва на застоя, защото се убеждавам, че май-май той убива.
знаех си
колорфъл, нормално е да се страхуваш, аз също се, обаче не е хубаво да позволяваш на страха да е пречка и ако сте разнообразни и сплотени няма такава опасност и не, не всички връзки са пометени и потънали в обремененост, ще ти дам и един малък пример, за пламтяща връзка (другото за мен е угаснала любов), а и като цяло към темата, защото по-рано забравих, с цел да ти/ви вдъхна някакъв кураж
други мои близки са от доста годинки заедно, преминали и преминаващи през най-различни трудности и един път той ми каза 'не може да ми омръзне, тя е толкова разнообразна, постоянно ме изненадва и ме кара да искам да я чета всеки ден', а и тя така се чувства и все успяват да разпалват тръпката и да не позволяват да угасне и просто отстрани си личи как и двамага горят
^^
Последно редактирано от galaxy29 : 02-17-2015 на 12:48
А, аз просто си изпадам в някакви дълбоки мисли, не съм се депресирала или обезкуражила. :Д
Но тази моята приятелка доста ме изненада с това си изказване - хем не е щастлива във връзката си, хем няма какво да му даде, както и той на нея, хем бърза да се събират отново. Не мисля, че изборът трябва да е между злото и по-малкото зло.
виж това, дето съм коментирала в темата за нюансите в секса, може да е нещо подобно при тях :д
едит: и да се допълня, понеже както споменах съм си романтичка, за мен тази голямата любов, дето е единствена, не гасне, просто се нуждае от поддържащо я гориво и ако трябва и самоличности ще сменям, че да не омръзна :д и така, чакайте пак да ви се усмихна :д ето ((((:
Последно редактирано от galaxy29 : 02-17-2015 на 12:59
е тъкмо се зачетох в тема и бех решил, че отива нанекъде.. интересно
ама пак стигнало до тва ОМРЪЗВАНЕ
и тръпка
и други празни понятия, дето никой не знае кво седи зад тех
Да ви имам аз страховете...
Какво ви пука, че можело евентуално някога да си омръзнете? Изобщо, какво значи даден ЧОВЕК да ти омръзне? Ако човека до вас ви е единственото забавление в живота, нещо ви куца...
^Много ме кефи как разсъждаваш :> И ти си ми интересен за стола.
антракс, кой е твърдял, че това е единственото забавление, ако е към мен, много повърхностно си ме прочел -.-
искам да вметна тя и той от бг сериала към хубавите примери :д
Разясни ми малко по-задълбочено, щото аз не виждам как може да ми омръзне някое момиче, ако не съм с нея само за забавление...
не мисля, че има нужда да разяснявам, казах си и е казано достатъчно, доколкото сънената ми памет си спомня, а и то не е трудно да се сети човек, пък и не искам да се обяснявам като пинкилота и да разводнявам темата безсмислено -.-
А, не, изобщо не съм съгласна, нито мисля, че някъде съм написала, че човекът до мен е единственото ми забавление, така да го кажа, или че има ролята на някого, който непрекъснато трябва да ме забалява, че да се стига до омръзване. Искам да кажа, че при една дълга връзка от периода да много години, е ВЪЗМОЖНО да ви погълне рутината, ежедневието, навикът и един ден да осъзнаете, че няма какво повече да си дадете.
Не казвам, че винаги става така, че трябва да стане или най-малко, че искам да стане. Но е факт, че понякога се случва.
Ако не искате да ползваме думата омръзване, то става и с пренасищане. Не мисля, че някой оттук би могъл със сигурност да твърди, че знае, че никога няма да настъпи период във връзката му, в който да се почувства така.
А чувството може да се асоциира с много неща. Я самият човек ти е омръзнал, което вече е сериозният пробем, я самите неща, с които го свързваш - например неща в бита, които прави, нещо, от характера му, което непрекъснато ти се набива в очите и т.н.
То и аз в момента имам чувството, че не мога да се нарадвам на моето момче достатъчно и че можем за винаги да си останем така влюбени, но не мога да твърдя със сигурност, че няма да настъпи някакъв такъв период някога в бъдещето.
искам да споделя, че аз също не съм твърдяла, че трябва да играе(ем) такава роля като споменатата в първото изречение на колорина -.-
май грешно ни припознахте двете като 'момичета с такива крехки чувства', както горе се изразиха, които метафорично могат да се погледнат като врабчета, прелитащи от жица на жица и дори да усетят някоя удобна, не искат чувства трайни, просто защото жиците са едва ли не безкрайни и искат да са докоснати от всяка, докато за пореден път не им мине мерака (знам, че е с пълен член, но за римата ;/) и не става дума за млади момичета, които просто се забавляват, а за курви, които никога не искат да се стягат ;дддд
и ми се вижда наивно да отричате, че пренасищането е невъзможно, освен, ако не става дума за голямата любов, защото аз лично смятам, че тя ще устои на това или по-точно няма да позволи да се случи, което може би също е наивно, но просто силно го вярвам :д