- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли се оказва?
Айде! Представи си, че machoka се е завърнал и тъкмо казва с тържествен тон "Втори форумен дебат!!" :Д. Извън лиготията ми се струва, че имаме предвид едно и също, обаче го изразяваме с различни думи. Каква е разликата между емоционално-интелектуалната адекватност и това да си осъзнат, както ти казваш? Аз бих сложила едно равно помежду им ;Р. Ако трябва да се хвана за конкретния ти израз горе - със съществуване не се получават нещата, трябва да живееш. И то така, че на първо място да си във връзка със самия себе си, да си си интересен и полезен. Спирам с философията конкретно за това - хем е клише, хем наистина се хващам за дума, която едва ли си написала с намерението да изглежда по тоя начин и да води темата в тая посока.
Конвикт, как беше сънят? :Д Закачка е де. "Единият все очаква нещо, иска нещо повече, повече." - това после ще го коментирам и въобще после ще пиша повече. По някое време като си мина учебния материал.
Spirit (или М., ако ти харесва повече), имаш нюх, признах те. Ако трябва да си проявя нарцисизма, бих казала, че може би без да усещаш си ми направил даже двоен комплимент :Д.
За начина на пускане\оформление на темата не се чувствам странно ни най-малко; донякъде даже е в реда на нещата; сигурно схващаш за какво говоря.
Последно редактирано от Evterpa : 02-13-2015 на 10:05