Обърка нещата. Точно исках да се запозная с Евтерпа и да и кажа, че съм Георги. Не смятам, че трябва да се чувстваш поласкана, казаното от мен е двусмислено, особено за частта как се досетих. Как влияе валерианът на котките? Да не е станал белият звяр черен, като в аватара.
Не говори нарцисизмът в теб, говори лигнята, поне в момента. Знаеш каква беше ситуацията оня ден, изборите бяха от интересни по-интересени. Бтв, скоро бях пак във ВТ, вече има табели. Шоуто тоя път беше в Стара Загора, страшно счупен и неприятен град.
Не бих казал, че е трагедия фактът, че истински качествените хора се срещат често. От всичките си близки и не толкова близки хора, мога да кажа, че имам само трима приятели, които някой ден с гордост ще запозная със синовете си. Всички до един от мъжки пол. Преди четири години смятах, че съм намерил истинска принцеса, а тя се оказа, че може да лети..на метла. Както и да е, ако се замислиш, наистина прекрасните неща са редки, не говоря дори и само за одушевени неща. Именно защото са редки са толкова ценни. Банално, но факт. Спомняш ли си фойерверките оня път, такива не съм виждал даже и в ПЛОВДИВ, да не говорим за София. Щяха ли да са толкова интересни, ако ги виждахме често?
Игрите за надмощие са ок, стига да не прерастнат в нещо друго. Забавни са и постоянното предизвикване поне на мен ми понася отлично. С времето връзката се променя, не става нито по-лоша, нито по-добра, става просто различна. Да, вероятно интересното чувство в корема ще понамалее, но ще отстъпи места на други чувства. Семейството и приятелите не ги възприемам като различни неща, а като двете страни на една монета. Имам страхотния шанс да бъда член на едно наистина, наистина прекрасно семейство. Замисли се, ако ти беше имала по-малко късмет, как щеще да реагираш и към кого да се привържеш? Дали генетиката и чувството за дълг към родителите щяха да си кажат думата или щеще да си търсиш късмета някъде другаде. На мен ми е гнусно, когато някой познат създаде свое семейство и съвсем прекъсне контактите с родителите си, защото видиш ли, такъв бил животът. Не, не е такъв животът, такъв си го правят те.
Приемането за даденост също няма как да бъде избегнато според мен и винаги ще се появи в една дълга връзка, било то в един или друг момент. Даже изразът може би не е правилен. Tеорията на относителността има далеч повече приложения от физиката. Незаменимостта зависи изцяло от гледната точка. Физически и биологически са изключително редки (и свързани вероятно с много неприятни болести) ситуациите, когато има "незаменимост". Харесва ми да вярвам обаче, че аз съм незаменим - за приятелите си, за семейството и за бъдещата си съпруга и евентуални синове. Ако животът е изцяло естествен подбор, прилаган в глобален мащаб, то нищо не би имало какъвто и да е смисъл. Но не е толкова лошо да бъдеш сигурен в чувствата на партньора си, стига това да не промени начина, по който ти се отнасяш и начина, по който си общувате. Защото според мен именно той е в основата на истинското привличане и разбирателство. Винаги ще има някой по-богат, по-забавен и по-добре изглеждащ от партньора ти, поне според моментното мнение. Но дали си заслужава наистина и дали това би бил правилният избор? Близки познати ми казват, че флиртувам постоянно с всички приятни ми момичета, с изключение на един момент преди години, когато бях с описаното по-горе от мен създание. Дали съм срещал през онзи период по-добри кандидатки от нея? Естествено, но не съм забелязвал дори. В един момент, при една наистина сериозна връзка, дори недостатъците на партньора стават сладки. В една връзка никога даването не е 50/50, но не бива да те притеснява този факт. Защо ли - защото това, че даваш 65 % не те прави по-беден, напротив. Ролите после се сменят и всичко е ок. Може да бъде много неприятно, ако единият смята, че постоянно влага повече във връзката. Ако искаш да вземеш повече, отколкото си дал, пробвай се на капиталовите пазари.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-14-2015 на 09:35