.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Добре ще задам въпроса така, бихте ли имали връзка с човек от срещуположния пол в количка?
    С риск няколко абсолютни лецемера да ме обвинят в малодушие, въпреки че техния истински отговор ще е същия и да си навлека негативното мнение на въпросните хора ще отговоря абсолютно честно с "не".

Ми аз засичам от време на време и ми е прецакано едното коляно . Сам съм от доста време (2 - 3 г) значи не искат дефектни гаджета :Д

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    С риск няколко абсолютни лецемера да ме обвинят в малодушие, въпреки че техния истински отговор ще е същия и да си навлека негативното мнение на въпросните хора ще отговоря абсолютно честно с "не".
    Гониш ги още преди да имат възможност да ти се представят, а? А иначе мислиш ли, че и хора, които не са лицемери до такава степен, могат да те определят като малодушна в случая? А като ограничена?

Мега фен Аватара на tori
    Абсолютно не. Не и ако няма възможност след време и с нужната лекарска помощ, както и воля, да проходи отново. Секса е нещо, с което не бих направила компромис (в общия случай става въпрос за хора без никаква чувствителност от кръста/корема/гърдите надолу), също така би било по-скоро мъчение за мен да виждам човека ми болен, да е нужно да му помагам за някакви нормални физически дейности, да не можем двамата да се грабнем за ръка и да се разходим нормално. Всички тия фактори ще ме карат да се изнервям покрай него, съответно нещата ще се влошат и връзката ни би се разпаднала. Няма смисъл да се захващам с нещо такова. Освен това има хора, които са се предали едва ли не, аз моята си воля не мога да впрегна както трябва, че чуждата.
    Може да звучи много егоистично и грозно, но това е, което мисля. Естествено, че хората, които имат някаква физическа повреда също са хора, просто аз не съм достатъчно Човек, за да не мисля най-вече за себе си.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Много бих искал да си намеря момиче, което заеква. Симпатично е.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Бих ли се запознал с такъв човек - ако смента, че мога да помогна по какъвто и да е начин, естествено. Едва ли бихме тръгнали обаче. Но ако съм с някоя, която претърпи ужасен инцидент и стане инвалид, никога не бих я напуснал заради последствията от него. "Капитанът никога не скача от кораба си" - професията в семейството говори. Смятам, че любовта не е постижение, а отговорност.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    А и докато каже Нннннннненененненне в дудудудуддуп ще стигне до аааааааааа

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ся като каза, може би.. Но не няк'во грубо пелтечене, да не може да си каже името 15 минути, ами съвсем лекичко заекване.. но това не е недъг в смисъла на темата, а и е поправимо тъй че..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Бих била с мъж в инвалидна количка. Почти всеки здрав и прав може да те ебе, но не всеки може да те развълнува. Бол начини за интимност с такъв човек. Не би било лесно в някои аспекти, но в крайна сметка ако се обичате.
    Пък и хората обездвижени от кръста надолу не са толкова безпомощни и за много неща се справят сами.
    Ако някой реши да ми скача, че мисля в розово, ще отбележа, че в една част от живота ми съм живяла под един покрив с човек, доста увреден от инсулт, и жена му, която се грижеше за него и правеше всеки ден едни и същи неща за него пред мен( щото си стоях в стаята при баба и дядо на топло), които някой би определил за гнусни, но мозъкът на човек е това, което е ценно, вече дали е здрав или болен - няма да ме откаже.

С две думи, тъпо и упорито съм, не ме отказват подобни неща.
    Последно редактирано от NomNomNom : 02-14-2015 на 14:57
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на skate
    da samo da ne e nqkav mega grubiq nedug

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    True that.

Иначе, излизал съм с момиче което има подобен проблем, тя не беше в инвалидна количка, но ходеше трудно, защото единия и крак беше по-къс и имаше проблеми. Тогава никога не съм го мислил толкова или съм го слагал в причините да съм или да не съм с нея. Всичко зависи от проблема който има човека. Естествено, че ако пречи на връзката ни ще бъде фактор, но дори и да е в инвалидна количка бих излизал с нея, ако ме вълнува и ме е впечатлила. Няма какво да се лъжем, подобни проблеми се пречат в една връзка, но не значи, че не могат да се получат нещата или че не можем да се влюбим в човек имащ такива проблеми.
    >>DjBelev<<

Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ся като каза, може би.. Но не няк'во грубо пелтечене, да не може да си каже името 15 минути, ами съвсем лекичко заекване.. но това не е недъг в смисъла на темата, а и е поправимо тъй че..
    Дори и съвсем трудно да говори. Пак ми се струва много симпатично. ^_______^

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като се замислих в живота си съм общувал с много жени, но никоя от тях не е заеквала, само на човеци съм попадал.
    Някой виждал ли е такава жена?

Град
    Over the law
    Аз. Заекваше, когато се притесни. Но не ми беше гадже. ^^

Благодаря за отговорите, точно това исках да видя мненията Ви по-този вьпрос а не да се правя на моралист. А и Tori не винаги щом човек е в количка да няма чувствителност от крьста надолу а чуствителноста в оная работа няма нищо общо и на такива хора си им става.
    Последно редактирано от denks : 02-14-2015 на 19:03

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^и можеш само да ги яздиш? :Д
    ами, не ми е сред предпочитаните неща.., НО едно физически здраво момченце без проблеми може да ме отврати, тъй че ако недъгавото момченце е супер интересно, чаровно и след първия ми 'сблъсък' с него се чувствам УАУ, защо не? сексът не е всичко в една връзка, а и аз не съм особено сексуална персона

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Благодаря за отговорите, точно това исках да видя мненията Ви по-този вьпрос а не да се правя на моралист. А и Tori не винаги щом човек е в количка да няма чувствителност от крьста надолу а чуствителноста в оная работа няма нищо общо и на такива хора си им става.
    Казах „в общия случай“.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз. Заекваше, когато се притесни. Но не ми беше гадже. ^^
    По-принцип заекващи го правят от притеснение. А придобиват заекване от голяма уплаха. Може и по генетичен път да се предаде.
    Предполагам наистина е сладко и мило, да видиш такова момиче.

Мега фен Аватара на tori
    И аз никога не съм срещала заекваща жена/момиче, но виж - редовно срещам хора, които имат трудности в произнасянето на буквата „Р“. Моето и то си е такова едно френско и развалено. :д

с ггъРлото

зависи от недъга, ако няма крайници.... сигурно не, или ако е плешива... или ако... някакви такива брутални

изкупуване на коли за скрап коли за скрап за софия. Изкупуване на коли за скрап

Мега фен
    като не могат да казват 'ч' е много яко ;д цайце

ПП: защо само за физически недъзи говорите ? ами ако е умствено изостанал ?

ей с климатика бихте ли излезли ?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    А, мне, тва не бих си го причинила по никой начин.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Ако има кой да ми го носи, да ми духа, 'що да не...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си