.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Мега фен Аватара на Blab
    както се влюбвам с главата си, нищо не изключвам като вариант;

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Когато супер много се нервирам на нещо, достигам до една фаза на яда си където започвам да заеквам. ;D Рядко се случва, трябва наистина да съм извън релси и е нещо,което много мразя, защото не мога да се изкажа и това ме нервира още толкова. :Д

Преди години си харесвах глухонямо момче. Така и не се сближихме достатъчно обаче, че да се стигне до някакви отношения, но иначе това не ми се струваше пречка.

За частично парализиран човек... не бих казала категорично не, но натам клонят нещата. Като цяло не съм сигурна доколко бих била физически привлечена,ако трябва да съм откровена. А това си е голям фактор. Мисълта, че отношенията ни никога не биха били пълноценни сигурно ще ми действа малко или много отблъскващо. Но както каза SpiritInBlack, ако вече обичам някого и този човек стане инвалид, то това не би ме отказало от него. (Макар че голяма любов ще трябва да е и от двете страни, за да издържи на напрежението,защото психичната травма ще е не по-малка трудност. )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Когато супер много се нервирам на нещо, достигам до една фаза на яда си където започвам да заеквам. ;D Рядко се случва, трябва наистина да съм извън релси и е нещо,което много мразя, защото не мога да се изкажа и това ме нервира още толкова. :Д

Преди години си харесвах глухонямо момче. Така и не се сближихме достатъчно обаче, че да се стигне до някакви отношения, но иначе това не ми се струваше пречка.

За частично парализиран човек... не бих казала категорично не, но натам клонят нещата. Като цяло не съм сигурна доколко бих била физически привлечена,ако трябва да съм откровена. А това си е голям фактор. Мисълта, че отношенията ни никога не биха били пълноценни сигурно ще ми действа малко или много отблъскващо. Но както каза SpiritInBlack, ако вече обичам някого и този човек стане инвалид, то това не би ме отказало от него. (Макар че голяма любов ще трябва да е и от двете страни, за да издържи на напрежението,защото психичната травма ще е не по-малка трудност. )
    Да беше казала половин час по-рано, щеше да е чудо за Св.Валентин. ^_______^

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А, да бе, да ме дразниш нарочно, за да се радваш.. :/
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Малко? Уф. Добре, де.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Разбира се! Те не са ли хора!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И аз никога не съм срещала заекваща жена/момиче, но виж - редовно срещам хора, които имат трудности в произнасянето на буквата „Р“. Моето и то си е такова едно френско и развалено. :д
    А как се справяш с 'Е' , например като казваш Русе ?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Между другото Франклин Делано Рузвелт, когато е бил президент на САЩ също е бил в количка.
    Последно редактирано от denks : 02-15-2015 на 16:42

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Между другото Франклин Делано Рузвелт, когато е бил президент на САЩ също е бил в количка.
    Tехния сега е маймуна, тоя в количката поне е бил човек

Ако имам чувства към този човек- да, но ако е от съжаление- не.
    Не знам дали бих могла да издържа, но бих опитала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си