.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Cool Неудобни въпроси

Хей, нека в тази тема всеки да задава по един "неудобрен" въпрос на следващия.
    Кажи една твоя сексуална фантазия?

Повече от фен Аватара на _Baby_
    А ще дадеш ли дефиниция на "неудобрен въпрос"?

В раздел "Секс" съм публикувала темата...Неудобни въпроси за секс.

Значи...сексуална фантазия а? Еми...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване, точно на кулминационния момент, аз се отдръпвам и спирам, а тя ми се моли да продължа, но аз чакам...след като мине малко време, отвръзвам я, а тя скача в скута ми и оттам почва същинската част...и...ех мързи ме ся за пиша, че кат почна ще се олея...

Цитирай Първоначално написано от _Whatafucknworld_ Виж мнението
    Значи...сексуална фантазия а? Еми...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване, точно на кулминационния момент, аз се отдръпвам и спирам, а тя ми се моли да продължа, но аз чакам...след като мине малко време, отвръзвам я, а тя скача в скута ми и оттам почва същинската част...и...ех мързи ме ся за пиша, че кат почна ще се олея...
    Леко ме е срам да го кажа, но това ме изкефи! А какъв е въпроса ти към следващия? :P

Цитирай Първоначално написано от _Whatafucknworld_ Виж мнението
    ...винаги съм си представял, как завличам момиче у дома, връзвам я за лглото и й правя орален секс...той продължава с минути, дори часове...пищи и се гърчи от кеф...а, накрая когато е на предела на свършване...
    Бах тоя език...лизане с часове...и тя не е свършила...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Бах тоя език...лизане с часове...и тя не е свършила...
    Не обича кисело човека, ти хрна, която не харесваш да не я изяждаш бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си