.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на girl4eety

Какво да направя

Имам много сложен проблем и ако може по опитните да ми помогнат.Харесвам едно момче което си има приятелка от година и половина казва че я обича а в същото време се занимава и с мен .. излиза ли сме много пъти, ходила съм в тях, той в нас и виждам че има някакъв интерес към мен.Държи се чудесно с мен .... и въпроса ми е как мога да го накарам да остави неговата приятелка и да бъде с мен.Аз съм на 19 той на 23 години.Благодаря ви предварително и извинявайте че ви занимавам.
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зарязва приятелката си, лови теб, след 1 година се явява друга като теб и ти го отмъква. Интересно ми звучи.
    Той ако беше мъжкар, щеше да говори с приятелката си, да й обясни как стоят нещата с теб. Поне да не губи времето на момичето. Ти ако беше момиче на място, нямаше да допуснеш обвързан човек в живота ти.

Общо взето, господ е събирач .....

Това ходила съм в тях и той в нас, точно това което си мисля ли е или се бъркам?
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-14-2015 на 11:59

Мега фен Аватара на RapExotic
    Как разбра, че има интерес към теб? Може да си внушаваш, че е така, защото ти имаш интерес към него. И аз имам приятелки момичета, с които се държа добре, но това не значи, че искам нещо повече от приятелство от тях.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Зарязва приятелката си, лови теб, след 1 година се явява друга като теб и ти го отмъква. Интересно ми звучи.
    Той ако беше мъжкар, щеше да говори с приятелката си, да й обясни как стоят нещата с теб. Поне да не губи времето на момичето. Ти ако беше момиче на място, нямаше да допуснеш обвързан човек в живота ти.
    Yep.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Заявяваш, че няма да се занимаваш с него докато е обвързан и си тръгваш (това е трябвало да го направиш още в началото според мен), ако скъса с приятелката си вероятно държи на теб.Но както каза Вин Дизел после се появява друга като теб и го отмъква, така че имай едно наум за това момче.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovelemons97 Виж мнението
    Заявяваш, че няма да се занимаваш с него докато е обвързан и си тръгваш (това е трябвало да го направиш още в началото според мен), ако скъса с приятелката си вероятно държи на теб.Но както каза Вин Дизел после се появява друга като теб и го отмъква, така че имай едно наум за това момче.
    +1

Ако те обича ще тръгне с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си