.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ПОМОЩ!!!

Hybrid View

Exclamation ПОМОЩ!!!

Здравейте нова съм тук но следя сайта от много дълго време...
    всяка сутрин пътувам с автобуса за училище, ии виждам едно момче още от самото начало го забелязах видя ми се много симпатичен и с всеки следващ ден започнах все повече и повече да го харесвам, въпроса е че не се познаваме всеки ден едно и също подминаваме се понякога забелязвам че ме гледа и до там всичко хората на които съм споделила все ми казват да се запозная с него но много ме е страх (предполагам че е нормално). Но от около месец два започна да става още по-сериозно-направо съм обсебена, постоянно му наблюдавам профилът и снимките и не спирам да мисля за него...всеки път когато се сетя за него и сърцето ми започва да тупти много силно! Помогнете ми не знам какво да правя-благодаря предварително на всички които са отделили време за мен!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от 2802252001 Виж мнението
    хората на които съм споделила все ми казват да се запозная с него но много ме е страх (предполагам че е нормално)
    Вкл. и хората тук ще те посъветват същото и да нормално е. Въпреки това е хубаво да го преодолееш този страх.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Следващият път му се усмихни и виж реакцията

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Обсебила си се от идеята за него, а всъщност, ако го опознаеш има голяма вероятност и да не ти допадне. Затова не го поставяй предварително на пиедестал и не си втълпявай,че много го харесваш. И да, запознай се с него.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

В днешно време момичетата правят първата крачка. Така, че не го мисли, а го направи. Ако те харесва ще се зарадва на това. Между другото и той може да се притеснява.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от knganchev Виж мнението
    В днешно време момичетата правят първата крачка.
    Защо мислиш така

Не се заяждам, напротив - стана ми интересно.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от knganchev Виж мнението
    В днешно време момичетата правят първата крачка.
    Не е важно кой прави първта крачка. Важно е дали ще има втора.

Може да се срамува. Просто кажи едно ''здравей'' и ако ти отговори започни за го заговаряш през следващите дни.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Попитай го нещо нормално и ежедневно. Не е нужно да изнасяш някакви речи, че да те е страх. Въпросът е да осъществите словесен контакт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си