.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Red face Идеи за подстрижки?

От доста време искам малко да разнообразя прическата си и търся някакви идеи, които после да занеса на фризьора ми и да обсъдим кое ще ми отива.
    Не искам да слагам мои снимки тук и затова не питам 'каква подстрижка ще ми отива'.
    Имам кръгло лице с кафеви очи, тъмно кестенява коса, която е няколко сантиметра под раменете.Нямам бретон, преди имах 'framing bangs', но сега имам само няколко кичура, които просто са по-къси от останалите.Отзад e във V-образна форма.Косата ми е гъста и дебела, но няма много блясък.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Ох, аз обожавам прическите на черта (с бретон). Изглежда ми супер симпатично и постоянно се разкъсвам между това да си оставя по-дълга коса и това да се подстрижа въпреки че ще съжалявам жестоко след това.

Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    Ох, аз обожавам прическите на черта (с бретон). Изглежда ми супер симпатично и постоянно се разкъсвам между това да си оставя по-дълга коса и това да се подстрижа въпреки че ще съжалявам жестоко след това.

И аз си мислех за бретон.Снимката по-долу ме вдъхнови и Одри Хепбърн.Преди имах бретон, но незнам дали да се престраша.Може би някакъв по рядък, но незнам дали ще се престраша.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    ^ Боже, влюбвам се в късите коси все повече и повече Жалко, че не бих могла да rock-на такава визия като на мацката..
    Иначе до авторката - можеш също и на пластове да се подстрижеш като че ли, idk.

Мега фен Аватара на teenems

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Сега сериозно:

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Ето една красива и същевременно лесна прическа – подходяща за ежедневието и за по-специален повод.
    За да си направите сами прическата са необходими ластици за коса, приспособление за кок и няколко фиби. Тук е обяснено с картинки:

https://www.facebook.com/FashionIsTh...type=3&theater

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си