- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеи за подстрижки?
От доста време искам малко да разнообразя прическата си и търся някакви идеи, които после да занеса на фризьора ми и да обсъдим кое ще ми отива.
Не искам да слагам мои снимки тук и затова не питам 'каква подстрижка ще ми отива'.
Имам кръгло лице с кафеви очи, тъмно кестенява коса, която е няколко сантиметра под раменете.Нямам бретон, преди имах 'framing bangs', но сега имам само няколко кичура, които просто са по-къси от останалите.Отзад e във V-образна форма.Косата ми е гъста и дебела, но няма много блясък.
Ох, аз обожавам прическите на черта (с бретон). Изглежда ми супер симпатично и постоянно се разкъсвам между това да си оставя по-дълга коса и това да се подстрижа въпреки че ще съжалявам жестоко след това.
![]()
^ Боже, влюбвам се в късите коси все повече и повечеЖалко, че не бих могла да rock-на такава визия като на мацката..
![]()
Иначе до авторката - можеш също и на пластове да се подстрижеш като че ли, idk.
Ето една красива и същевременно лесна прическа – подходяща за ежедневието и за по-специален повод.
За да си направите сами прическата са необходими ластици за коса, приспособление за кок и няколко фиби. Тук е обяснено с картинки:
https://www.facebook.com/FashionIsTh...type=3&theater