- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днес е свети Валентин.. а аз...
чисто практиччески - това да си имаш гадже е равно на - повече харчене на пари, нерви, време, разсеяност... и тем подобни щуротии
купи си куче - ще те радва, ще те слуша, ще те обича винагибез значение дали си го нахранил или не, дали си го разходил или не...
изкупуване на коли за скрап коли за скрап за софия. Изкупуване на коли за скрап
Че на мен ми харесва да харча пари по приятелката ми ... харесва ми да и купувам всичко което иска стига да имам пари. Но нямам нито пари нито кола.. аз едвам си плащам нета. Не искам куче защото мразя животните, а преди не беше така. Омразата ми към хората ме накара да мразя и животните. Аз една сутрин закарах котенцето ми на полето, беше 6 часа сутринта и беше малко тъмничко. Отидох близо до един завод, там имаше улица с лампи и рядко минават коли... много красиво място... да можеше да съм там с момичето ми и да я убеждавам колко е хубаво там. И като бях там оставих котенцето на земята и извадих ножа. Сложих го на гърлото му но в този момент се почувствах някак си особенно... нямаше да ми стане жал ако го убия но нещо ме спираше. Започнах да хвърлям камъни по него и той избяга в храстите, от тогава вече не го видях. Сам можеш да предположиш какво бих направил ако имах куче.