- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спадна му...:(
С моя приятел сме вече 8 месеца заедно и досега сме го правили само в дупето и съм му лапала. Снощи бяхме заедно на едно купонче и се изнизахме в една стая и всичко както преди лапам му, той ме лиза, сложи презерватив и вика нека тоя път го направим отпред. Аз нищо и като започна да ми го вкарва в самото начало омекна. Пробвахме втори път, сменихме презерватива и пак му омекна. Не му спада нацяло ами само омеква такъв и нищо. Досега не му се беше случвало, бяхме пили аз една Пиня Колада, той малко вино. Възможно ли е това да е от презерватива или не има друго обяснение? Ако има значение годините аз съм на 13, скоро ще правя 14, той скоро прави 16.
Мале, малена мен на 13 ми спадаха гумите на колелото.
сигурно го възбужда само да те чука отзад
O Sancta Simplicitas, ще ви погуби тази простотия, ще ви съсипе. Ебати поколението, аз на 13 години се чудех коя видео игра да играя.
От алкохола е, някои мъже след употреба на алкохол, не могат въобще да получат ерекция, а той даже не е мъж още...
Мисля, че се е притеснил нещо. Възможно е и алкохола да е оказал някакво влияние.
Определено се отвращавам от днешните тиинове. На по 13 години не стига, че вече правят секс, ами и само отзад. И вие какво? К*рви ще ставате от малки, или вече сте?
Очаквам скоро и 13 годишни да дондуркат и бебета ....имам предвид българчета ,за циганите знаем
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А до авторката, макар, че е трол. Следващия път му тегли една мазна лига, завърти се закачливо наведи се и леко избутай задник назад.Гаранция ш'те разцепи.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не се дразня особено просто ти казвам какъв прост селянин си и колко смотан си фантазьор
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Мани го тоя сельо, има късмет, че не съм шопар като него, иначе отдавна да съм му наритал задника. Как няма един човек от София, който да му покаже, че във форума не се лае толкова.
Няма какво да се занимавам с теб, особено тук.
Бачкатор,ама вадя повече от тебе и не ме издържат нашите :Д Да не говорим само колко си дебел и грозен и как лъжеш хората :P