.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Тоя лаф никога не бил нещо. Ако родителите на Пешко са на работа по 10 часа на ден и когато се приберат са твърде изморени за да обърнат внимание на възпитанието му, поне в някаква по-сериозна степен, то Пешко може да върти минети на съседа който е дошъл от Англия, защото не му се обяснявало на целия квартал, че живее в новата къща отсреща и е сексуален престъпник, то това означава ли, че и родителите му са въртели минети на чички като малки?
    Дори и такава да е ситуацията, шанса да им се занимава с повдигнати обвинения след като се приберат твърде изморени от работа, е минимален.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    След това ти пораснаха цици ?
    След това започнах да приличам на нормален човек, не на анорексик (което за момчетата в тогавашния ми клас беше ясна покана "Ела да ме тормозиш. Мога да се защитавам колкото новоизлюпена птичка").
    Последно редактирано от per-dead : 02-21-2015 на 12:50

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Когато им бъркат в джоба, ще им се занимава и още как.
    http://www.appealcourt-varna.org/cp/...N-346-2012.htm
    Ето едни които са осъдени да платят за средна телесна повреда 3000лв.+лихвите и разноските по делото. Едва ли бащата на някой от тях ще е доволен, ако трябва да ги плаща, било то и солидарно.
    n00bs

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    След това започнах да приличам на нормален човек, не на анорексик (което за момчетата в тогавашния ми клас беше ясна покана "Ела да ме тормозиш. Мога да се защитавам колкото новоизлюпена птичка").
    Значи вината е била само твоя, а те по този начин са те принудили да се стегнеш и да запрличаш на нормален човек.
    Момиче си, иначе щеше да си наясно, че точно наличието на нещо под блузката ги е накарало да спрат.

Супер фен Аватара на skate

mma
    Guest
    Не позволявай да те хващат ако се събират бягай, запиши борба може би.
    Последно редактирано от mma : 03-05-2015 на 20:06

Banned Супер фен
    още ли те мъчат ве нинджа...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    още ли те мъчат ве нинджа...
    тия тъпанари няма да те погубят, ама съмнението и страха със сигурност ще те смажат с времето като не се противопоставяш на тези си първични чувства

Супер фен Аватара на Юлиян
    Миналата година наи-високия от класа ми се подиграваше и заяждаше с мене , но един ден както стоеше с гръб и не очакваше нищо се засилих и го блъснах и тои като падна , щеше да си разбие главата. Просто единственото нещо което трябва да направиш е да издебнеш които и да е от групата и без да се усети да го смажеш. Успех

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си