.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Искат да ме бият..

Здравейте , започвам направо с проблема.Имам проблем със една групичка момчета от моя град,които постоянно ми следят фейсбук акаунта и каквото постна , започват да коментират и да ми се правят.Биха ме един път но няма значение.Проблема е че идват на групички , а аз не съм много по боевете.Ако ми дойде само един ще го опердаша ама 4-ма няма как...И проблема също е че аз не умея да се бия....не умея да отвръщам да удара , страх ме е .... от малък съм си бил така и немога да се оправя. Някакви идей как да се справя ?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Не се страхувай от боя, приятелю. Не боли толкова, а и минава бързо. Повече боли наранената гордост. За един на четирима се иска смелост, това трябва да те мотивира. Някои ще ти кажат, че проблемите не се решават с бой и трябва да ги избягваш. Не е точно така. Ние сме мъже и някои неща се решават просто с битка. Като при зверовете.

А защо имаш такива хора във фейсбука си?

Един съвет. Блокирай хората който те следят в фб !

Блокирал съм ги до един....проблема е че немога да се бия , търпя на болка но имам нещо като фобия да удрям

Мега фен Аватара на RapExotic
    Намери си и ти компания и няма да те пипнат.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като ги видиш им скачаш на бой, ще те бият 1-2-3 пъти, накрая ще си имат едно на ум, но под скачане, означава да удариш поне 1 път, по възможност силен и насочен удар. Гарантирам ти, че ще те оставят на мира.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от waitandbleed Виж мнението
    търпя на болка но имам нещо като фобия да удрям
    тогава ги мушкай, с нож, да не вземеш с нещо друго

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    тогава ги мушкай, с нож, да не вземеш с нещо друго
    Ти не си добре ! А защо искат да те бият ?

Взимаш си един бокс с нож струва 10 лева . И като се съберат вадиш бокса и всички ще се разбягат .

Banned Супер фен
    Подиграй ги за това, че са те атакували групово... Така ще предизвикаш някого от тях да се биете равностойно освен ако не са пълни страхливци... Щом си вярваш, че на равен бой, един срещу един, би ги опердашил, то тогава направи го. Нокаутирай някой тъпанар.
    Бъди уважаващ себе си човек, загубил си само ако се признаеш за победен.
    Последно редактирано от espada : 02-15-2015 на 18:42

С абсолютно нищо не съм ги предизвиквал.Мислят се за безсмъртни и обичат да скачат на по-малки от тях без причина.В мен винаги си нося бокса , заканиха се че утре пред даскало ще ме бият и да става квото става.Ако дойде някой вадя бокса , удрям го право в зъбите и след това ако искат да ме бият.Първия път като идваха бяха 6-тима,утре може и да са повече и проблема е че като ударя един ще скочат и другите ... Ще видя какво ще направя

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ZackS Виж мнението
    Взимаш си един бокс с нож струва 10 лева . И като се съберат вадиш бокса и всички ще се разбягат .
    магнит за още неприятности би било това

Banned Супер фен
    С абсолютно нищо не съм ги предизвиквал.Мислят се за безсмъртни и обичат да скачат на по-малки от тях без причина.В мен винаги си нося бокса , заканиха се че утре пред даскало ще ме бият и да става квото става.Ако дойде някой вадя бокса , удрям го право в зъбите и след това ако искат да ме бият.Първия път като идваха бяха 6-тима,утре може и да са повече и проблема е че като ударя един ще скочат и другите ... Ще видя какво ще направя
    С тая ти нагласа може и линейка да се наложи да ти извикат след предстоящата ти случка.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Това са игри на психика, на воля. Против боксовете съм. И удар с бокс в зъбите може да нанесе големи последствия. Идеята е да дадеш да се разбере, че не си човек, с който могат да се подиграват. А не да им причиниш сериозни телесни повреди.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Недей в зъбите.
    Не можеш ли просто да ги игнорираш? В един момент все ще им писне да се занимават с теб.

Град
    Съветвам те, да не използваш боксове, бухалки, ножове, и т.н.
    Онова което ти го написах по-горе, ти го написах от опит, не от гугъл.

Вариант 2:

Идват, бият те, вадиш си медицинско и ги съдиш, ако са под 18 родителите им го отнасят, а те от своя страна ще имат голямо мъмрене.
    Но ти в никакъв случай не й нанасяй телесни повреди с предмети!
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-15-2015 на 20:19

Под игнорираш какво имаш в предивд ? Да ме бият а аз да ги гледам ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не, просто не ходи при тях, ако се заяждат с теб, не им отговаряй и прочие.
    Съвсем без причина ли те бият?

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Вариант 2:

Идват, бият те, вадиш си медицинско и ги съдиш, ако са под 18 родителите им го отнасят, а те от своя страна ще имат голямо мъмрене.
    Но ти в никакъв случай не й нанасяй телесни повреди с предмети!
    По- безхарактерно от това дали би могъл да постъпи?! хахахах

Отивай да тренираш боен спорт, почувствай се доминантен.

Град
    Ами, в първия си пост, му дадох според мен, най-доброто решение, това сега е втория вариант, 3-ти вариант, който да му свърши работа, аз не мога да измисля.

Banned Супер фен
    Вариантите са два. Първия е да постъпи мъжки и да покаже, че не е килим, че да му стъпват отгоре. Да ги накаже за това, че са му стъпвали. Втория вариант е да бяга от конфронтация с проблема си и да се умотае в собствената си несигурност.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Наеми някого да ги очисти.
    П.П. По-евтино ще е да им кажеш, че страдаш от птичи грип и да ги заплашиш, че ще им се изплюеш във водата, когато не гледат.
    Последно редактирано от dreamwalker : 02-16-2015 на 00:02
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Наеми някого да ги очисти.
    П.П. По-евтино ще е да им кажеш, че страдаш от птичи грип и да ги заплашиш, че ще им се изплюеш във водата, когато не гледат.
    Тогава най-много да изпопадат от смях….

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз пък не виждам нищо лошо в идеята с медицинското, особено ако са непълнолетни и го отнесат родителите им - в тоя случай предполагам родителите им ще са доста неприятно изненадани и ще имат доста проблеми. В случай обаче, че на родителите изобщо им пука. Има и опцията още повече да се озлобят и терора да продължи, но пък тогава може да е едно безкрайно вадене на медицински и проблеми за тях и за теб. Няма един отговор какво да направиш, всеки може да ти даде идея и ти да прецениш как да действаш, но според мен, ако отвърнеш с бой, после те пак ще те бият, ти пак ще ги дебнеш един по един да ги биеш, те пак ще се събират на група да те бият и така, докато порастнете достатъчно, че да разберете, че боя не е никакво решение и не показва по никакъв начин, че си по-добър от другия...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си