.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Повече от фен Аватара на MaCetY

Заряза ме заради друга

Как може човек дето сме от 10 месеца горе долу заедно и ми казваше, че ме обича и то всеки ден да ме зареже точно на Св.Валентин и да ми каже не те обичам теб, обичам друга, късаме...Защо? Как така като до преди няколко часа ми казваше, че иска да е само с мен и друга нямало да погледне и колко много ме обичал и не си представял живота без мен?И изведнъж къса с мен.Значи може и да е бил с нея когато не е бил с мен нали.Направо не знам много ми е кофти и не знам какво да правя сега.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Случват се и такива неща в живота. Ще ти мине. Няма какво да направиш освен да продължиш напред.

Мега фен Аватара на tori
    Единственото, което можеш да направиш, е да се наревеш няколко дни и после бавно, малко по малко, да започнеш да пренареждаш живота си без него. Бас държа, че можеш.

Мега фен Аватара на pandabear
    нисък ти е левъла, на мен ми се е случвало нещо подобно, ама на 8-ми март

Тъкмо ти прочетох другата тема. Решението е едно- Влез си в някой от другите тролски профили и ще се почувстваш по-добре

Хем ми се реве, хем ме е яд и хем ме боли и не знам още какво.И що не изчака поне ден още или преди това да го беше направил ми днес точно?Пък и го обичам и си го искам обратно

Иначе, да ужасно е в деня на влюбените някой да ти изръси ''къса ме''. Можеш само да се разсейваш като не мислиш за него, да излизаш с приятели, на кафета, да се забавляваш и рано или късно ще го забравиш. Времето лекува.
    Последно редактирано от Скорпионка : 02-15-2015 на 17:38

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Най-вероятно изобщо не те е обичал, а предимно те е използвал за секс и когато си е опекъл нещата с другата, вече не си му била необходима. Или просто е изгубил интерес. 10 месеца не са малко време.

При всички положения постъпката му е гаднярска, идва във възможно най-неподходящият момент и ти си прецаканата. Дано успееш да го преболедуваш и да си направиш необходимите изводи.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на chupachups
    Сигурно за това му е спаднал, както писа в другата тема, явно вече не е изпитвал чувства и просто сега е решил да ти каже, кофти, ама ще го преживееш.

Приеми го положително - не ти трябва мъж с мек хОй.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    ... да ме зареже точно на Св.Валентин и да ми каже ...
    Свети Валентин ли празнуваш?Голяма скука.
    Хаха,според мен те е резнал на Трифон Зарезан,щот човека не иска да празнува Св.валентин
    Свети валентин,та свети ... айде стига вече сте се превземали,че точно та този ден те бил зарязал,дрън дрън.И КАКВО ОТ ТОВА?И какво от това че е било "деня на валентинките",не е ли ден от седмицата,няма ли денонощие,часовете ли са по-малко??
    Момчето те е зарязало щото е искало.Голямаааата работа вече.Не ти е бил първия,нито ще ти бъде последния-нали?!
    Пий си виното и не се лигави!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Любовта не се показва чрез думи, за мен по-важни са действията, които ме карат, да се чувствам обичан. Още сте малки, било му е хубаво с теб до един момент, сега му е интересно да намери друга. Времето лекува, съветвам те да не го търсиш, не му падай в краката, а продължи напред. Вече си имаш 1 на ум, относно момченцата.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Точно на Св.Валентин...
    Гр..
    Бих ти казала мани го тоя, ама трябва да измислиш някакво отмъщение

Да, с нейните 13-14 години и огромен житейски и любовен опит, със сигурност ще измисли перфектното отмъщение.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Абе вие нормални ли сте?! За секс я бил ползвал само. Айде, щото не е уцелил момента да я зареже и дай да изкараме неверен или играч... Тва са простотии. Така решил, така направил. Възможно е да ѝ е бил верен, просто да са му умрели чувствата и да се е появила друга. Тва не значи, че я е чукал или че е ползвал авторката само за секс. От девет кладенеца вода вадите.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Милата! Съжалявам, че така се е получило, но може е било за добро. Никога не можеш да знаеш. Сигурна съм, че ще намериш човек, който ще те цени и ще щади чувствата ти!

Още си млада, не се притеснявай, в момента, в който го забравиш ще дойде друг.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Не мога да повярвам че хвърляте себе си в ръцете на тези мъже които ви лъжат с обичам те... вместо да дойдете при мен и да ви дам всичко.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурно му е омръзнало да му даваш само в дупето ..

По-горе има 1 коментар давам всичко ха .. човека явно му е искал разнообразие и си му позволявала много работи трябва и малко ревност във всяка 1 връзка
    България над ВСИЧКО

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Дала си му всичко което е искал от теб и ти вече не си му била интересна...та ти си на 13 като ви кажат че ви обичат и вие почвате да правите секс с този дето ви го е казал....незнам как се връзате още на тоя номер.
    Кво като е СВ голямара работа,тоя празник го празнуват хора които обичат само един ден в годината...кво си се депресирала...направиси една равносметка и продължи напред
    И тоя не те е обичал воъбще,само ти го е казвал за да му даваш това което иска...аз даже ми е непонятно за ква любов ми говориш на 13 ...след като си почнала направо със секса...нещо бъркаш понятията
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хора се събират и разделят всеки ден, част от живота е. Явно не сте били подходящи един за друг, случва се. Пожелавам ти да намериш правилната за теб половинка, а до тогава бъди силна и ще видиш, че всичко ще бъде наред.

Благодаря ви за мненията и куража дето ми дадохте. Ама ся го виждам в даскало днес и даже се направи че не ме вижда. Поплаках си после ама утре сигурно пак ще го видя и не знам какво ще правя. И разбрах с коя е тръгнал и ми казаха, че са се виждали докато сме били заедно и доста често и че тя го е накарала да избира между мен мен и нея и той е избрал нея. Почувствах се още по-зле.

Не си първата, със сигурност няма да си и последната, на която се е случило нещо подобно. А и по-добре да ти се случи сега, когато си малка и животът е пред теб, отколкото след години, когато си създала деца и семейство с такъв човек.

Ще го преболедуваш, въпрос на време е.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Благодаря ви за мненията и куража дето ми дадохте. Ама ся го виждам в даскало днес и даже се направи че не ме вижда. Поплаках си после ама утре сигурно пак ще го видя и не знам какво ще правя. И разбрах с коя е тръгнал и ми казаха, че са се виждали докато сме били заедно и доста често и че тя го е накарала да избира между мен мен и нея и той е избрал нея. Почувствах се още по-зле.
    Гадно е, За да го забравиш махни всякакъв контакт с него, телефонен номер, подаръци, снимки, абсолютно всичко и като го видиш в даскало го подминавай като пътет знак, с времето ще го забравиш, тоя не те е заслужавал ще си намериш някой свестен който ще те обича само теб и ще ти е верен. Явно не те е обичал щом е избрал нея. Времето лекува, пожелавам ти да го забравиш лесно, 10 месеца не са никак малко, но вярвам че ще успееш да го забравиш. Направи усилие заради теб, разсейвай се с нещо добро да не мислиш за него, ако трябва направи списък с плюсове и минуси да видиш колко минуси ще получи и ще разбереш че не е за теб и така по лесно ще го забравиш като видиш минусите. Пожелавам ти да срещнеш момче дето ще те прави щастлива и винаги ще си усмихната не ти трябва такъв дето те прави нещастна. Ти си млада, животът е пред теб и имаш още много да изживяваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си