.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как бихте постъпили?

Искам да ви питам ако разберете че приятелката ви лъже и си ляга с друг какво бихте направили ? Защото аз не мога да го преглътна освен ако не ги ... и двамата чувствам се отвратително ако се разминат без последствия ?
    България над ВСИЧКО

Супер фен Аватара на skate
    shutove mutove shamari jabesko camburkvane kopieto na ostrieto kufar4eto na vajeto tru6vane

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    40 годишната ли? Така ли не разбра, че си й играчка.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Каква връзка може да имаш с 43 годишна жена, та тя може да ти е майка.
    Освен за секс забавления, не виждам какво друго може да си дадете един на друг, това не е разлика от 5-7-10 години.....
    Намери си момиче на твоите години или 2-5 години, като искаш по-зряла. Аз също съм имал вземане-даване с по-големи от мен, но не чак такава крещяща разлика.

Относно бой, тормоз и т.н., са детски и глупави постъпки според мен, раздели се с нея като пич, не като галфон, по-добре да съжалява, отколкото да си казва " Добре че се отървах от този тъпанар".
    Избора си е твой.

То е добре да си го мисли и да за 43 годишната става въпрос ... 6 месеца... и аз имам вина ревнувах но с основание засичах чатове.. с други мъже вин не си прав така и така ще се радва ... по-добре да си каже добре че се отървах от този тъпанар...
    България над ВСИЧКО

Град
    Пак ти казвам, избора си е твой, но няма нищо мъжко да биеш една жена, каквото и да е направила.....

Ти също имаш вина в цялата история, жената е 2 пъти и отгоре на годините ти, може би е на годините на майка ти, а ти имаш връзка с нея. Разбирам те, любовта не пита, но такава връзка е много, много сложна, още повече, че ти си много малък, ако ти беше на 30 год., тя на 54, по друг начин щяха да седят нещата, може би.....
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-15-2015 на 20:35

Въпроса е че се чувствам много гадно ... също така се съмнявам че ми е изневерявала а за това прошка няма .. трябва най-лошото да се случи дето може да и мине през акъла ? ( има си дете което е на 12 години ) и това беше голяма пречка също
    Последно редактирано от Bulgarian1 : 02-15-2015 на 20:53
    България над ВСИЧКО

Град
    След една раздяла, винаги единия се чувства предаден и му е много гадно, може и двамата да страдат, но това е живота, няма човек, който да не е страдал в любовта, всеки и минал през такива премеждия. Въпросът е, ти каква поука ще си вземеш и как да не бъркаш, за в бъдеще....

Еми за в бъдеще освен да си хвана дъщеря и за гадже друго в момента не виждам грам даже
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на Blab
    брей, нараненото момчешко его до какви отклонения води:Д

а до какво трябва да води щом това е зле ?
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на Blab
    да искаш да чукаш дъщеря й(дете на 12), за да й го върнеш, знаеш ли колко инфантилно, дори не ми е достатъчна думата, то не е детско, а ниско, първично и жалко, да именно жалко звучи/изглежда отстрани.
    при все, че ти иначе си жертвата, онеправданият, etc.
    я се стегни, събери си мъжеството от земята и продължи нататък.

Казах за в бъдеще разбрал\а си грешно
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на Blab
    не, ясно ми стана, че си наранен, но това не значи, че трябва да си и пикльо, нали така?

така е ама така оставам наранен само аз ? това не мога да преживея нормално с миналата ми приятелка бях 4г след като ми изневери всичко свърши и го приех нормално че не искам да съм с този човек повече.. тука обаче е по-различно не мога да го обесня
    България над ВСИЧКО

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ако искаш да я нараниш просто й покажи, че без нея си по-добре. Колкото и да ти е трудно, в живота често се случва да сме излъгани, предадени, но според мен, най-голямото наказание е да се изправиш, да вдигнеш глава и да продължиш напред. Гледай на тази връзка, като на урок, който да ти бъде полезен в бъдеще. Дори да я пребиеш, или каквото ти се иска да направиш - нищо няма да постигнеш, само можеш да си навлечеш проблеми.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Така е проблемите .. са неизбежни ако тръгна да правя простотии по-добре без простотии ще опитам да продължа напред! Благодаря за мненията на всички
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи й, че си разбрал, че имаш СПИН и лекаря те е помолил да се обадиш на всички с които си имал полов контакт.
    n00bs

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Ще се справиш, както казват хората по-добре сам, от колкото с лоша компания. Щом тази жена не те е оценила, значи не е за теб! Ще има други, много по-стойностни и истински хора в живота ти, само трябва да отвориш очи, за да ги видиш
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Ще стисна зъби живея 2-ри живот една путка няма да го вземе .
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Bulgarian1 Виж мнението
    Искам да ви питам ако разберете че приятелката ви лъже и си ляга с друг какво бихте направили ? Защото аз не мога да го преглътна освен ако не ги ... и двамата чувствам се отвратително ако се разминат без последствия ?
    Зависи на какъв кеф съм, когато разбера...
    При нормални условия, ако е у нас, културно ще й хвърля нещата през прозореца и ще я натиря по безгащи навън без нищо да кажа... Ако съм изнервен, може да направи някое салто по стълбите...

Въпроса е че не сам я хванал а само имам съмнения а и да прави салта .. не ми се на нивото да бия жена колкото и да ми се иска :Д
    България над ВСИЧКО

Мега фен Аватара на an7raks
    Съмненията са глупости... Или сядайте да говорите сериозно и й вярвай, или не си губете времето!
    Това със салтата беше на ебавка/надявам се/ и аз не вярвам, че ще мога...

Виж, каквото и да направиш сега, единственото, което ще постигнеш е да покажеш, че ти пука. А този човек явно не е за теб и трябва да продължиш напред, така че вдигаш глава и продължаваш без да се обръщаш назад - така ще си докажеш най-вече на себе си, че си израстнал благодарение на тази връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си