Здравейте!
Имам приятелка и с нея доста често си играем (като имам предвид бъркам и с 1 или 2 пръста, лизал съм я... ) Но тя ми сподели, че не изпитва толкова голямо удоволствие от секс-а.. Проблема не е в мен сигурен съм 100% ! Също така казва, че с пръсти и било по-добре от колко с по-големия "звяр"![]()
. Какво да правя? Да пробваме ли с различни пози, защото имам чувството понякога, че не влиза целия.
Моля само сериозни хора да пишат.
Аз съм напълно сериозен, проблема е в теб, не в нея.
На колко сте? Ти първи партньор ли си и ако не, изпитвала ли е удоволствие с друг?
Пробвайте различни пози, да.
Щом я задоволява с пръсти, а със звяра не, значи проблема е в него….
Позата в която може, да намъкнеш съсела максимално е “мисионерската". Демек, тя е легнала по гръб, ти си отгоре. Не знам на какво темпо карате, но когато си в тая поза, пробвай на максимални обороти. Ако и тогава не може да я задоволиш, може тя да е много широка, или фи-то на звяра ти е малко, или още нямаш нужния сексуален опит, за да я докараш до оргазми….
Последно редактирано от VinDiesel : 02-16-2015 на 07:35
На 18 съм, а тя на 17.. Мисля, че тя е доста широка и това ме притеснява няма как 17,5см. да не я задоволи.. Не се старая да я докарам до оргазъм![]()
Ами до какво, болки в кръста?
Или тя е много широка, или твоята любовна писалка е тънка, с друга бил ли си?
Не. Не е тънка, напротив много се притеснявахме, че трудно ще влезе.
Тя от притеснение се стяга, нормално е в началото да е така, та питам те 2ри път, с друга бил ли си ?
Опа извинявай, моя грешка. Когато си отгоре, как е положението?
Правили ли с те го на големи обороти? Ако и тогава не се получава, просто не си пасвате сексуално, а такива връзки не издържат дълго..... Или твоя е тънък, или тя е като цинкова кофа.
Дизел ко се занимаваш с тоз трол...намерил ква глупост да пита..то да имаше реален проблем....
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Да. Мисля, че трябва да го направим с други пози. До сега го правихме само, когато тя е легнала аз съм в полу-вертикално положение.
Има хиляди пози, но точно в тази поза, ти трябва най-много да я задоволяваш по принцип, защото тогава моряка влиза максимално, можеш да "блъскаш" бързо....
Гардиан, на мен ми се струва, че момчето наистина има проблем...
Разнообрази обстановката, разнообрази позите, разнообрази любовната игра.
Мда пробвайте различни пози направи и неща който не си и правил
И на моята приятелка много и харесва да и бъркам с 1-2 пръста,но колкото и да и харесва,секса си се секс.Друго не може да го измести
пенис, съншайн. много несериозно и отблъскващо ми идва едно момченце да нарича копулационният си орган със нетрадиционни имена ( :