.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Хубаво питане.
    Няма една тема, която да ми е най-приятна; да кажем, че гледам цялостно, т.е доколко по принцип му се отдават разговорите и доколко конкретно ние двамата ще си паснем. И друг път съм казвала - чувствам се като дрогирана (в тарикатския смисъл, разбира се ;d), ако срещу мен стои някой, който умее да флиртува, да вкарва напрежение в разговора, да се закача без това да звучи нахално\прекалено самонадеяно, да изненадва... Опитвам се да стоя далеч от очакванията в пълния смисъл на думата, обаче си ги намесил във въпроса си, така че ще ти отговоря конкретно - очаквам да се заговорим спонтанно, без някой от двамата предварително да си е разигравал 3-5-10 стратегии в главата; да е искрен; дори да съм го грабнала да избягва опитите да ми навлезе като ураган ;d в личното пространство, от някакви наистина непреднамерени вметки в разговора да личи, че е възпитан и знае как да се държи в различни ситуации, да му се получават шегите... По подразбиране харесвам всичко изброено до момента.
    Специално на мен лошо впечатление ми прави момчето до говори за предишната си приятелка, без значение дали изсипва критика, или показва, че му липсва и съжалява за раздялата. Така де, все пак тъкмо сме се запознали, нали ;d?! Друго - да демонстрира не напълно истинско самочувствие, да подчертава социалния\материалния си статус, да да е невротичен тип и да си позволява груби коментари относно дреболии, да очаква аз да водя разговора и въобще посоката на познанството, да не понася добронамерена ирония...
    Все пак за да дам мнение и по въпроса с темите - много ценя способността да прескачаш от едва в друга с подчертана лекота; на някои може да им се струва разхвърляно, обаче аз пък съм фенка. Ии конкретност за финал ~ цели във всякакъв смисъл, баналното - книги и филми, приятелства, пътувания, учене на език или на каквото и да е друго, кой как си губи времето, реакциите на хората (или по-скоро причините за тях)... Общо-взето всичко, стига да е с правилния човек.
    Последно редактирано от paradosou : 02-16-2015 на 15:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си