Запознали сте се скоро или едва се познавате с дадено момче. Поради някаква причина вие си говорите, но не сте се опознали. Интересно ми е, какво очаквате да чуете от това момче? -
на първо място да даде някаква базисна представа за себе си. евентуално и аз за мен.
Каква тема би ви била най-приятна за разговор? -
след това лесно се захващат безброй много теми от това колко кофти е специалността, която учи/м, колко дърти са професорите, хобита, филми, музика, смисълът и безсмислието на живота, разни екзистенциални тъпотии, че дори и секс. да, като за начална фаза на опознаване не е много традиционно, но ми се е случвало и ако успея да се събера и да не стана червена от срам, се получават интересни разговори.
Кое би ви направило добро впечатление и какво - лошо? -
не ми харесва, когато е отстъпчив, добричък, когато се съгласява с всичко. трябва да има 'мерене на пишки', хах. установих, че си падам по такива момченца, които гледат надменно над другите, мислят се, и обикновено са /в моите очи/ за най-най. всички други са утайки :Д /това отразява донякъде моето..хм, отношение към света/. не си падам по намеците, защото обикновено не ги схващам ;д - директно.
Моля, споделете си мненията. Благодаря предварително