.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy Имам нужда от съвет

Здравейте,моята история е следната: От четири години съм с моят приятел миналата година заминахме за Англия да работим, но от тогава нещата между нас не вървят много.Живеехме при моите родители,но те не го харесаха много и започнаха да ме настройват срещу него, лошото е че аз им се вързах и също не се държах добре и много го нараних,но го обичам страшно много . И сега нашите са ми купили билет да заминавам пак, само че без него. Мисля да им се опълча и след 7 месеца да си дойда и да си заживея с него. Но работата е там че не съм сигурна дали той ще ми остане верен тук вярвам му,но има нещо което ме притеснява незная защо.Моля ви дайте ми съвет какво да правя защото 100% ще има скандали с нашите, но много искам да бъда с него

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми, как ще го харесват, като сте живеели при тях? Той защо не дойде сега с теб? Само не ми казвай, че предния път вашите са купили билетите и на двама ви...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Какви причини изтъкват за нехаресването?

И .. никак не е добре да живееш с родителите, ако ти се бъркат толкова, това си е твоят живот.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не не са, той не иска да дойде и го разбирам много добре , но не мога без него и незнам дали ще издържа там с тях ..

Знам, но просто в такова положение бяхме, че УЖ по- добрия вариянт е да сме при тях за да спестим повече пари и т.н. ,но това ни изигра лоша шега

А причините са,че обича да се меси в чуждите работи и е леко свидлив, но не и към мен...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Какво означава, че е леко свидлив и че обича да се меси в чуждите работи?
    Също, той какво мисли по въпроса, имали ли сте всички заедно отворена дискусия?

И ти, щом го обичаш толкова, как може да се връзваш на акъла на родителите си, и в същото време да се държиш тъпо с него, а да не го зараязваш.

Имам предвид ... или си с него, или не, защо родителите ти трябва да имат нещо общо, на 20 си, не на 15 - искаш им мнението, дават си го, съобразяваш се или го игнорираш и толкова.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Това мисля да направя, но не съм сигурна дали ще ми остане верен и да много глупаво постъпих че им се вързах на акъла и много съжалявам за тази моя постъпка

Поисках помощ от вас ,,непознатите" , защото всички приятели роднини ми казват да не си провалям живота тук в България за едно момче каквото и да е то, но не е толкова лесно колкото си мислят...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Я, обясни по добре ситуацията.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Аз не се убедих дали ти искаш да бъдеш в чужбина. Така както се изрази "нашите ми купиха билет", "мисля да им се опълча и да се върна" не ми звучиш като човек, който иска да бъде там. Ако успееш да си представиш, че си сама и приятелят ти не е в живота ти, ще искаш ли да си в чужбина? Само той ли те задържа тук, или ти самата не искаш да ходиш навън?
    Това дали ще ти е верен или не няма как да се знае, но съмненията ти от сега още никак не са добър знак за връзката ви.

Единственото което ме задържа тук е той иначе предпочитам да замина там и да се запиша да уча, но съм готова и да си остана в България за да бъдем заедно,а родителите ми това не го приемат

Просто ме посъветвайте да жертвам ли семейството си,образуванието си,работата си всичко за приятеля ми,като се съмнявам дали ще ме изчака или ще ми изневери?

Според теб нормално ли е да жертваш всичко това за човек, в когото ти самата се съмняваш, че ще те предаде?

Не, не би трябвало, според мен!

Да но проблема е че той не ми е давал повод да го ревнувам освен веднъж,бяхме се скарали и той беше излязал с приятели и поискал фейсбука на едно от момичетата, но нито са си писали нито нищо... дори видях че я е премахнал от приятелите си нз може да ви се стори много детинско ноо..много ми е трудно да реша какво да правя...

Често самите съмнения разяждат връзката, дори и да са безпочвени. Дори и той да е кротък като кученце докато те няма, твоята ревност ще ти изиграе много лоша шега.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не можете ли да заживеете в чужбина, без намеса на родители. - според мен това е решението.

Аз съм на мнение, че млади и стари на едно място не става.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от denichkaaa333 Виж мнението
    Просто ме посъветвайте да жертвам ли семейството си,образуванието си,работата си всичко за приятеля ми,като се съмнявам дали ще ме изчака или ще ми изневери?
    Мисля, че сама си отговори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си