.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с момичетата

Здравейте, аз съм момче на 15 години ( то си пише но аз да допълня ) имам проблем с момичетата. Бях срещнал едно момиче, много я харесах и се запознах с нея ( макар, че ме беше срам и то доста ). И говорехме си по телефона през нощта пътувахме заедно в автобуса излизахме няколко пъти, но когато и признах че я харесвам тя ме отряза и започна да се държи много особено. Постоянно ми се хвали че си пише с някое момче или си пише с приятелите ми които не познава. Абе с една дума не ме бива изобщо с момичетата. Някой може ли да ми даде съвет. Не съм красив, но пък свиря на гайда и си тренирам, имам тяло не кой знае какво, но пак е по-добре от преди, когато бях като дъска. Благодаря ви Приятен ден !!

Да май е нещо такова -_-

О, тази я махай, защото си избива комплексите.
    Фокусирай се да правиш неща, които ти харесват, както и да си намериш компания от съмишленици.
    На тия години е нормално да искаш да си като всички останали, да си вървежен, и т.н., но повече ще спечелиш ако си индивидуалист, правиш това, което ти харесва, и си намериш готина компания, която те подкрепя в хобитата ти - напр. други музиканти и трениращи.
    Ако си в правилната среда е по-вероятно да се запознаеш с момичета като за теб.
    Но на тая възраст всички се правят на много интересни - не е казано, че проблемът е в теб
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Благодаря !! Не искам да съм като останалите, искам да съм различен от тях, но по по-добър начин, и да имам приятелка на която да споделям всичко. Не знам защо но ме е срам да споделям на родителите ми някои неща. От както се разведоха съм раздвоен и не знам на кой какво да казвам....

Супер фен Аватара на fanton1
    Само не ми е ясно защо трябва да им казваш кой знае какви неща за себе си . Нямаш ли приятели с които да споделяш ? Или си от онзи тип хора които са кротки и не смеят да разговарят спокойно с всички ?А това за приятелката просто няма как да намериш потходящото момиче от раз и всичко да стане на магия . Просто търсиш и се запознаваш с нови хора докато прави неща които ти харесват и се чустваш щаслив докато го правиш . И докато се усетиш ще си се запознал с много момичета с твойте интереси .

Имам приятели, но много рядко се виждам с тях, защото те са на село. Аз всяка седмица си ходя, защото там ми е най-добрее. Когато съм с тях им споделям. Те са ми като второ семейство

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Намери си момиче, което ще те цени, заради това което си!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Gaidarq22 Виж мнението
    Не искам да съм като останалите, искам да съм различен от тях
    Напомни ми, когато по едно време тийновете се бяха зарибили да четат книги от рода на " Предимствата да бъдеш аутсайдер " и тогава всеки се имаше за някакъв аутсайдер, явно загряваха като албански реотани, понеже всеки си беше различен(нормално), но не означава, че си аутсайдер

По темата : Подкрепям съветчетата на потребителите над мен +
    . Забелязах, че си споменаваш тялото, ако това на теб не ти е удобно, че нямаш кой знае какво тяло. Започни да спортуваш, но не започвай все още със някакви силови упражнения(т.е. избягвай фитнеса), защото физически не си израсна и развил. Но пък можеш съвсем спокойно да се занимаваш с бягане, плуване, лицеви опори, набирания/кофички.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Във фитнеса също се правят набирания и кофички, може и на фитнес да ходи, просто да не се товари на мечки, мъртва тяга и въобще с много тежести, никой не е започнал от 100 кг на лежанка.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Във фитнеса също се правят набирания и кофички, може и на фитнес да ходи, просто да не се товари на мечки, мъртва тяга и въобще с много тежести, никой не е започнал от 100 кг на лежанка.
    Мда е, ама казвам избягвай фитнеса, понеже повечето като чуят фитнес се сещат точно за : мъртва тяга и въобще с много тежести
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Аз тренирам даже в момента правя лицеви и си купих лост, просто не мога да си оформя гърдите, правя кофички лицеви с тесен захват набирания с тесен широк, но не става. Гледам че VinDiesel e широк и се питам дали ще ми даде съвет

Град
    Мда прав си, няма да забравя когато за 1-ви път попаднах във фитнеса, не съм скачал, а и сега не скачам на мечка, мъртва и подобни, но на машините блъсках кила, да се правя на як, а на другия ден, бях почти труп, нямаше ставане от мускулна треска.....

По принцип широкия гръб си е даденост по генетичен път, от малък си вървя с широк гръб, като тинейджър гръдната ми беше 110 см. Сега и представа си нямам колко е, но после ще ти драсна лс, какво ще ти помогне да се разшириш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си