- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Ще си купувам смартфон
Здравейте, тъй като строших 2 смартфона ще си купувам нов смартфон. Давайте предложение. Изискванео е :
1. Да не е прекалено грамаден
2.Да е водоустойчив
3.Да има sapphire glass като защита
4.Камерата да му е добра
5.Високоговорителя за музика да е отличен като nokia 5800,нокиа н73 или нещо подобно.
6.Звука при разговори да е отличен и да ме чуват отлично
7.Батерията да кара поне 3 дена при нормално използване.
8.Да не бъгва и лагва като самсунг галакси![]()
9.Да не е някакъв обемист като cat b15
10.Цената му да не е някакви 2 бона![]()
11.Да е отключен към теленор
12.Да има ФМ РАДИО + фм радиото да се хваща перфектно,а не като на самсунг галакси да не може да се хване перфектно.
13.Да не е някаква тухла като nokia lumia 920 и т.н.
14. Да ми се побира в джоба на дънките.
15. Да има всякакви екстри като nfc ,wi-fi,gps и т.н.
16. Искам като си го купя да не е като самсунг галакси лагващ,забиващ,лесно чупещ се боклук!!!
17. Батерията при интензивно ползване да не кара само 7 часа като боклуците на самсунг- Галакси!!!
18.Смартфона да е стабилен и да ми върши перфектна работа!!! Самсунг галакси и htc с уиндолс фон не ми вършеха перфектна работа.
Моля давайте вашите предложения.Благодаря ви предварително!!!
Последно редактирано от koko95 : 02-16-2015 на 15:22
Като ти прочетох изискванията май по-добре да си купиш карта за Булфон![]()
Разправят, че някои хора мътят с телефон в ръка, ама па ти чак под душа ли влизаш с него![]()
koko95 ти верно си бил мн просс тцтц
Не беше ли ти тоя със СВто дето го размятаха из форума и в него пишеше, че не изпускаш и си в крак с всеки един нов смартфон (то щото е голяма философия да прочетеш от нета 5 телефонни характеристики на кръст)
Аз съм с Allview v1. Марката е румънска и не е много известна, затова и цените са им ниски. Иначе година и него съм с него вече и нямам никакви оплаквания, пък и характеристиките са добри.
Последно редактирано от koko95 : 02-20-2015 на 23:59
Кажи размера на джоба на дънкито ,че да знаеме колко да е голям смартфона ....
очаквах и машина за редене на ламинат да има в него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако си взема многопроцесорен смартфон , с 8 процесорни ядра , многопроцесорна видеокарта, за какво ще ги използвам? Чудя се какво повече мога да правя с 8 ядрен супер мощен процесор на смартфон , отколкото с двуядрен процесор кортекс а7 ??
Един френд си купуваше китайски неща заради всичките екстри - китайски таблет, китайско радио за колата, китайски телевизори за караваната. И вече неколкократно заяви, че повече китайски работи няма да си купува![]()
Ей ти водоустойчив телефон
http://api.sonymobile.com/files/xper...041e244284.jpg
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вземи си Nokia N8 12 мегапиксела,ксенонова светкавица.Взех го почти нов за 150 леваМоже да е старичък,но е много добър.Стъклото е Gorilla glass и издържа на всякакви удари и падания
https://www.youtube.com/watch?v=sZz0vcxOLC4