- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помощ?
Не бях сигурна къде да напиша темата ,но май тук е най-подходящо . Така ,ученичка съм , 11 клас и имам сериозна връзка - 1 година . С приятеля ми рядко правим секс ,той е 12 клас и ,или учи ,или нямаме терен . От близо два месеца не сме имали време за секс и тази седмица ще се отвори парашута . Искам да го изненадам да направя нещо ,което да го изненада . Бельото не и фактор ,защото аз винаги съм с хубово . Мисля си за свещи ,вино ? Другият проблем е ,че няма да имаме особено много време .... имам нужда от съвет ,помагайте .
Можеш да приглушиш малко светлината да придадеш романтичен вид, както и можеш да разкръснеш по леглото листенца розички, но това е по твое решение ако прецениш за добре, също така можеш да му направиш стриптийз.
Защо да нямате много време.
Ограничен е терена заради родителите . Но разполагаме с 3 часа някъде ,което е достатъчно ,за да направя нещо такова мисля ...
Абе, то има разлика между хубаво бельо и еротично, ама както и да е.
Свещите и виното звучат добре, листенцата от рози ми идват малко лигави за момче, но стриптийза не е лоша идея. Можеш и да му вържеш ръцете с едно шалче и да може да те докосва само с устни и език докато не го развържеш. Най-добре е да се водиш от неговите предпочитания обаче. Ако ти е споменавал какво би искал да пробвате би било добре.
Не, моля ви много, деца това не е аспиринско, което правите.
благодаря ви ,ще пробвам със стриптийз ,може би и чаша вино ще свърши добра работа .
Извърти му един звучен шамар да го бутнеш на леглото и му направи свирка с повече врътня. Ако не ти се разсърди - ще те помни завинаги.
"Бельото не и фактор ,защото аз винаги съм с хубово" - Това ме разби никога не е зле да разнообразяваш с по-различно бельо от твоето примерно корсет с жартиери или чорапогащник на дупки
За времето нз