- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с пълно момиче
Здравейте! Искам да правя секс с приятеля си, но страшно много ме е срам от тялото миВъпроса ми е по-скоро към женската аудитория (няма да е зле и мъжката да се включи
) Как го направихте как спряхте да се срамувате от тялото си инай-сетне го направихте?
П.С За тези, които, ще кажат отслабване.. е да де аз си тренирам и съм на режим ма то се става ейтака с магическа пръчкаи вече си фиданка
![]()
пробвал съм
и не бих отново :/ страх ме е
Обаче зависи от BMI все пак
Той щом е с тебе, те харесва такава каквато си, няма от какво да се притесняваш.
Друг съвет, да го направите на много слаба светлина, щом толкова те е срам.
Зависи колко е пълно момичето. Различните момчета предпочитат различен тип тяло, ако момчето те харесва ще те приеме с недостатъците дето имаш.
най хубавия секс бил с пълничка, така съм чувал .... ама нямам представа
щом сте си гаджета.... начи той харесва и как изглрждаш... сигурно си те е представил гола - така, че няма какво да се притесяваш а ходи и се радвай на живота![]()
коли за скрап изкупуване на коли за скрап изкупуване на коли
Ами, никога не съм била от срамежливите женски, които пищят някой като ги завари по бельо. Верно, кофти ми е да си ходя голичка, пък било то и в нас, но щом съм с някого, той трябва да приема неперфектното ми тяло. Щом някой се е съгласил да е с мен, то той е напълно наясно, че не съм перфектна - моделите на Виктория Сикрет са по чужди легла.
Проблема със срама е по-скоро в това, че ти не се харесваш, а това в никой случай не е правилна нагласа. Пробвай първия път със няколко свещи, хем ще е по-романтично, хем ще си по-спокойна. А по-натам, когато започнете да правите секс по-често, светлината няма да ти прави никакво впечатление.
Какво е значението дали си дебел/а или слаб/а?Никой не избира как да изглежда и всеки заслужава да бъде харесван,обичан.Ако човека те обича и харесва такъв/а какъвто/каквато си какъв е проблема в теглото?Има мъже,които се възбуждат примерно от дебели жени.Нима дебелите хора не заслужават да го правят само защото са дебели ли?
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
Щом приятелят ти е с теб, значи те харесва такава, каквато си. Пък и съм сигурна, че предпочита да прави секс с гаджето си, от колкото да стои на сухо. Няма смисъл да те е срам от него, нали уж половинката трябва да ти е един от най-близките хора, а не да се криете един от друг.
Идеята със свещите по-горе е добра, докато преодолееш притеснението си.![]()
Колко кила си?
Просто го направи и не го мисли толкова
Аз съм 45 кила и все си въобразявам че съм дебела а приятелят ми само ми се кара да ям повече :д
С теб е, следователно те харесва. Щом се притесняваш, то първия път го направете на по-тъмно, а след това, като видиш как е, вероятно притеснението ще изчезне.
Не мисля, че съм пълна, но не съм и фиданка, а това никога не ми е пречило и не съм се срамувала от тялото си.
все му е таа дали си 40 кила или 70
или поне би тряяло
(под 40 или над 70 вече може и да не му е се таа. ма може и пак да му е.)
Аз съм 46 при ръст ~ 1.64\5 и изглеждам съвсем нормално.Нещата отиват към анорексия!
Мен малко ме е срам от тялото ми,но приятелката ми няма проблем с това или поне не го показва.Но аз все пак си тренирам за здраве и колкото мога да поддържам някаква форма.
не бате, не съм виждал пълни хора в живота си
говорим си ей така само
съмнявал се...
ако ти си толко плосък, че да не моо да се кефиш неква супер готината пичка щото е 70 кила
нз, сори (предполагам)
Специално за теглото, в 95% от случаите хората сами си го избират. Няма как да знаеш, че си предразположен/а към напълняване, да тъпчеш мазните банички и хляб и да твърдиш, че не си виновен/на за вида си. Всеки сам си избира и дали да е ленив или да спортува.
Може да се каже, че не зависят от теб чертите на лицето или телосложението, но теглото и това дали да си стегната и оформена или отпусната и разлята са си твой избор.
И все пак, щом е с теб, значи ще те приеме, каквато си... Поне на първо време...
Нали ти е гадже, харесва те, явно. Не му мисли толкова, той сигурно също иска да правите секс и не смята, че си грозна/дебела и т.н.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
тва е щот се раздават като за последно
не хейтвам никой просто ми стана смешно и ми се искаше да го напиша
колкото до авторката много хубави съвети ти дадоха,но като цяло мисля че темата ти е безмислена.
все пак нали ти е приятел,явно те харесва,какво ти пука как изглеждаш в такъв случей