- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я спечеля?
Здравейте, аз съм на 20, живея в София. Ходех от време на време с един приятел на неговите лекции и се запознавах с нови хора. Харесва ми да се запознавам с нови хора. Много съм общителен, имам страхотно чувство за хумор и не съм срамежлив. Доста съм самоуверен и дори малко надменен.
В една от лекциите се запознах с едно много симпатично момиче. Съответно я намерих във facebook и започнахме комуникация. Винаги показвам на момичетата, когато ги харесвам. На нея го показах много пъти.
Така се случи, че не успяхме да се сближим достатъчно и тя замина на бригада. След бригадата разбрах, че е приключила с приятеля й. Видяхме се само веднъж и не ми стигна времето.
Не спирах да и пиша, че искам да я видя. Не стига, че така или иначе тя трудно се съгласява, ами и все нещо изникваше.
Последните дни я натиснах и на нея и стана кофти, че едва ли не все ме реже.
Реших да спра да й пиша, вече месец. Но не мога да се приобщя към друго момиче, искам си я. Тя също не ми пише.
Искам да уточня, че ми е показвала, че съм й интересен и симпатичен. Имам опит, имал съм връзки, но никога не съм бил в такова положение. Съответно този интерес, който не мога да определя до каква степен е, ме обнадеждава, че мога да я спечеля. Печелил съм момичета, които изобщо не са ме харесвали и имам самочувствие, че мога да открадна всяко момиче.
Така да се каже - просто искам да си я взема за менНезависимо дали се дърпа или не. Харесва ме, поне малко, тоест имам шанс, но искам съвети какво да направя. Две глави мисля повече от една.
Най-вероятното е да я накарам да излезем или в краен случай да я чакам пред тях и да и се обясня директно какво искам и колко я харесвам. Тогава ако ми откаже няма да имам избор освен да я забравя. Но за момента не ми се получава това със забравянето.
Проблема е, че не мога да събера кураж след като толкова пъти съм я молел да излезем, а тя все е заета. Ще се радвам, ако споделите и вашите виждания и ми дадете още съвети.
Също ми е интересно и какво мислите за идеята ми да й кажа директно, че искам да съм с нея или да прекратим контакт(въпреки, че от месец не сме контактували) защото само ме наранява товам че не е моя.
Явно ти не си някакъв приоритет за нея. Има ли желание, време ще намери винаги. Защо все на фейсбук разчитате, след като имаме телефони с планове за хиляди минути. Търси прекия контакт с нея, питай я очи в очи, дали иска да излезете. В краен случай я покани по телефона. Ако отново не намери време, просто не си й на сърце, няма смисъл да й се кланяш… Спираш да я търсиш и толкова.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-17-2015 на 10:31
Много малко си казал за нея, ноо няма проблем, сега ще те залея с един куп въпроси и ситуацията би трябвало поне да почне да се прояснява xD. Как се запознахте на въпросната лекция? Давай с конкретика. Също - колко дълго сте писали във фейсбук преди да й предложиш излизане? Защо въобще си пренесъл контакта там (предполага се, че щом имате общ\и познат\и няма да е трудно да излезете в компания, после още веднъж, после пак, след 3 дена пак и така...)? По държанието й като каква мадама я определяш - по-скоро затворена, която не си пада по много самоуверени момчета, или повече контактна, обичаща стандартния тип забавления и недвусмислено заявения интерес? Какво значи, че не сте успели да се сближите достатъчно? На какво се дължи според теб? Пишеш, че е имала приятел, което значи, че е съвсем възможно още да мисли за него и това да е пречка да ти обърне внимание, дори наистина да си й донякъде симпатичен. Ако е така, предполагам още немалко време ще се чувстваш като в плаващи пясъци, ама пък щом толкова имаш желание да си с нея, много неща са оправдани. Последни питания - как е показала, че й е криво, че все те реже и по какво съдиш, че те възприема като момче с потенциал за връзка? Абе... дай повече информация за каквото се сетиш около вас двамата.
В почивката отидохме до нея и се запознахме и си говорехме casual нещоа - къде учиш, откъде си. Не обичам да излизам с други хора. Предпочитам да разбере, че я харесвам веднага. А и не бяха толкова близки с общия ни познат.
Нямам идея колко дълго сме си писали, да кажем седмица-две - да се опознаем малко. Определям я по средата, защото зависи от настроението. По принцип е отворена, обича хората, обича една идея по-нестандартни и не толкова комерсиални забавления(подчертавам една идея). Но има моменти, в които се затваря. Според мен си пада по самоуверени съдейки по бившият й.
Не успяхме да се сближим достатъчно защото не прекарахме толкова време заедно. Не мисля, че вече има нещо с приятеля й.
Тя доста учи и тренира танци и рядко има време, което не е оправдание, че се виждахме толкова рядко.
Показва, че и е криво, защото се опитвам да я изкарам лошата и виновната, а тя наистина е заета. Не ми е отказвала винаги, до последно имаше някакви уговорки за отделни дни, които все пропадаха.
Каквото ми е казвала е, че харесва външния ми вид, начина ми на обличане, че съм много интересна личност и съответно харесва определени мои качества.
Аз съм меркантилно насочен човек, с големи цели и амбиции, в които не се съмянвам, че ще ги постигна. Разпределям правилно времето си и определено намирам време за забавления(не съм манияк, който не излиза от вкъщи и няма секунда свободно време с цел да проспрерира). Тя харесва това в мен.
Не знам още какво да кажа, като цяло и малко се притеснявам случайно да не попадне на темата.
Има си нов приятел също такаРазбрах току-що
Последно редактирано от spiker : 02-17-2015 на 10:25
Еми закъснял си, за в бъдеще недей да чатиш по 2 месеца във фб-то, ами ги кани тия жени на среща..
Изобщо не мисля да се отказвам![]()
Така като гледам нямаш шанс, а и не е коректно да се месиш там, където вече нямаш работа.
Очевидно не се интересува от теб по този начин, по който ти се иска.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: