Здравейте, аз съм на 20, живея в София. Ходех от време на време с един приятел на неговите лекции и се запознавах с нови хора. Харесва ми да се запознавам с нови хора. Много съм общителен, имам страхотно чувство за хумор и не съм срамежлив. Доста съм самоуверен и дори малко надменен.
В една от лекциите се запознах с едно много симпатично момиче. Съответно я намерих във facebook и започнахме комуникация. Винаги показвам на момичетата, когато ги харесвам. На нея го показах много пъти.
Така се случи, че не успяхме да се сближим достатъчно и тя замина на бригада. След бригадата разбрах, че е приключила с приятеля й. Видяхме се само веднъж и не ми стигна времето.
Не спирах да и пиша, че искам да я видя. Не стига, че така или иначе тя трудно се съгласява, ами и все нещо изникваше.
Последните дни я натиснах и на нея и стана кофти, че едва ли не все ме реже.
Реших да спра да й пиша, вече месец. Но не мога да се приобщя към друго момиче, искам си я. Тя също не ми пише.
Искам да уточня, че ми е показвала, че съм й интересен и симпатичен. Имам опит, имал съм връзки, но никога не съм бил в такова положение. Съответно този интерес, който не мога да определя до каква степен е, ме обнадеждава, че мога да я спечеля. Печелил съм момичета, които изобщо не са ме харесвали и имам самочувствие, че мога да открадна всяко момиче.
Така да се каже - просто искам да си я взема за мен Независимо дали се дърпа или не. Харесва ме, поне малко, тоест имам шанс, но искам съвети какво да направя. Две глави мисля повече от една.
Най-вероятното е да я накарам да излезем или в краен случай да я чакам пред тях и да и се обясня директно какво искам и колко я харесвам. Тогава ако ми откаже няма да имам избор освен да я забравя. Но за момента не ми се получава това със забравянето.
Проблема е, че не мога да събера кураж след като толкова пъти съм я молел да излезем, а тя все е заета. Ще се радвам, ако споделите и вашите виждания и ми дадете още съвети.
Също ми е интересно и какво мислите за идеята ми да й кажа директно, че искам да съм с нея или да прекратим контакт(въпреки, че от месец не сме контактували) защото само ме наранява товам че не е моя.