В момента съм в такава връзка, в началото , преди да започнем, докато все още бяхме на ниво - познати, които си пият кафе, ми беше притеснено, защото имам съмнения в това колко е добър английския ми, но с времето се отпуснах и сега си говоря с него съвсем свободно, винаги, когато не мога да намеря точната дума успяваме да се разберем с лекота със синоними. Той се старае да учи бг, аз се старая да уча, макар че трябва малко повече да наблегна...
Разлика, не знам дали заради националността или си е просто въпрос на възпитание, но той държи много на храната, имам предвид с бившия ми доста често се случваше да ядем веднъж на ден, някакви боклуци - сандвичи и т.н. Сегашния ми приятел много държи на обяда и вечерята. Другото, което на мен ми се струва различно, но пак е въпрос на възпитание според мен е , че той готви много повече от мен. В повечето случаи дори не ми позволява аз да измия посудата, а го прави той. Това стоене по кафетата, типично за нас, при него го няма - пие си кафето на 3-4 глътки и става, покрай него и аз свикнах така

След като приключим с обяда или вечерята задължително се пие кафе - нещо, с което също свикнах и дори сега, когато него го няма за няколко дни аз го правя.
Близостта... Не знам, пак мисля, че не зависи от националността, винаги ме държи за ръка, винаги сядаме един до друг. С бившия ми , когато сме ходили в ресторант да хапваме сядахме един срещу друг.