.
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Threaded View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Jax0n Виж мнението
    Ами извинявай за отговора ми но още в първия пост написах че не съм Българин, ако не си разбрала и във това е разликата, защото в нашата религия мъжете повече ревнуват за разлика от вашата религия. А и ако питаш защо ревнувам толкова много отговора е много просто, Обичам я и то ужасно много . Ако имаш приятел гадже и ако не те ревнува толкова много значи не те обича колкото трябва, човек ако ревнува значи обича и смятай аз колко ревнувам и колко обичам ?
    Имаш доста изкривена представа за обич, аз пък мисля точно обратното, че ако обичаш един човек и искаш да си с него, то трябва той да има свобода, да не ти дава постоянно отчети а-у. За мен ревнивите мъже са с ниско самочувствие, с комплекси, чудейки се по цял ден, дали заслужават жените които имат, и тя дали в тоя момент не му изневерява.
    Прекалената ревност задушава, аз пък съм на другата крайност, правили са ми забележка, защо не ги ревнувам и идва съмнението, че пък не съм сериозен спрямо тях, имам си друга, не ги обичам и т.н.
    Щом съм избрал да бъда с този човек и му показвам че го обичам, аз му имам пълно доверие и не виждам смисъл, да я задушавам постоянно или пък да й забранявам да говори с момчета/мъже.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отщява ти се да водиш полов живот общо-взето.
    Мерси за отговора, това е ужасно.

Цитирай Първоначално написано от Jax0n Виж мнението
    @VinDiesel

Съгласен съм с теб и знам че не е умрял за гаджето ми но като ревнувам какво да направя ? Кажи ми ?
    Каза че не си българин, да не си босненец или албанец, те имат малко извратено чувство за притежание?
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 21:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си