.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ew.Ew.Ew. Просто не мога да повярвам... -_-

Реших и аз да споделя моят огрооомен проблем.
    Такам.. Всеки знае, че едно момиче/жена трябва да бъде нежна,а не космата като горила.. Ей т'ва майка ми не може да го разбере.. С епилатор се изтезавам всеки ден, на всяка част от тялото. Отделно ходя и на козметик за вежди и мустак.. дъа... Обаче единствено майка ми не позволява да си епилирам гърба. Ходих на козметик и козметичката каза,че хормоните ми бушуват и щели да паднат. Аз съм сигурна, че това няма как да стане,ама нп.. Та.. За да се съгласи майка ми трябва да кажа плюсовете и минусите на всичко това.. това и сторих, но не.. майка ми веднага започна с това,че после ще стана мноого космата.. фак.. ..
    Както и да е... казах й, че няма да стъпя на плаж, или на море,до като не се епилирам, а майка ми приключи разговора с думите " по -добре за мен.. " и започна един подигравателен смях.. -_-
    Въпросът ми е: Как да й обясня,че всяко момиче трябва да е нежно?

Голям фен Аватара на one
    да си епилираш гърба, лол?
    вманиачила си се, не може да останеш без нито едно косъмче никъде.
    сигурно, когато почнеш по цял ден се епилираш..

Отделям макс 30 мин на ден.. Един ден чиста една част от тялото си, друг ден - друга..
    Но да. Не говорим за малко косъмчета, а за цяла тропическа джунгла

Ти си по-голяма маниачка от мен бе.
    За гръб искаш да кажеш около врата нали? Доколкото аз разбирам.
    Ти си мазохист така като гледам :Д Твоя преценка.По-добре послушай майка си:Д

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ако положението е толкова страшно, козметикът не е решение, изследвания на хормони са...на колко години си, с цикъла ти всичко точно ли е ?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

На 13 съм. С менструацията е всичко точно, да.
    Когато бях при козметичката тя каза,че е от хормоните,но не съм много сигурна... пък е възможно и да е ген..

Махаш ги, след това казваш на майка ти.. Иска, не иска.. няма връщане назад

Супер фен Аватара на mayaaa
    Абе, само аз ли мисля, че чак толкова бушуващи хормони не е нормално (ако авторката не преувеличава, разбира се)? Земи да си направиш едни изследвания.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Karina.Ivanova Виж мнението
    Не говорим за малко косъмчета, а за цяла тропическа джунгла
    Ъм, на 13 да имаш "тропическа джунгла" на гърба си .. странно. Но мисля, че майка ти е права. Рано е да си епилираш гърба, ако сега започнеш, космите ще растат все повече и ще трябва мега често да се епилираш..

Аз пък съм чувала, че като си ги махаш с епилатор, ще оредеят..
    Хмм.. ами изрусяването дали ще е добре на моята тъмна кожа? И .. ако някой се е изрусявал, ако може да сподели плюсовете и минусите с мен.. Не съм много добре информирана...

Тези на гърба ти не са като на краката или ръцете, нали?
    Предполагам е само мъхче, но на теб ти се струва коой знае какво, защото си по - окосмена от другите момичета. И аз имам по корема и гърба повече косъмчета от повечето момичета, които познавам, но не ги махам чак толкова обстойно. Като почернееш малко от плажа няма да си личат/поне при мен е така/.

Проблемът е, че ще трябва да се срамя космата на плажа, та реших до това да ги изруся...
    Някой може ли да каже нещо за изрусяването на космите,че не съм добре информирана.

С перхидрол става изрусяването, питай в някоя аптека. Иначе не мисля, че има минуси, освен, че пари докато стоиш 3/4 минутки така.

Чух, че става и с кислородна вода..
    Кое действа повече - перхидрола или кислородната вода?

Нямам никаква идея, пробвала съм само с перхидрол. Ако се попечеш на двора или на тераса отвън, също мисля, че косъмчетата ще изрусеят.

Цитирай Първоначално написано от AnnieHahha Виж мнението
    Ти си по-голяма маниачка от мен бе.
    За гръб искаш да кажеш около врата нали? Доколкото аз разбирам.
    Ти си мазохист така като гледам :Д Твоя преценка.По-добре послушай майка си:Д
    Кръста,всъщност.. Но и гърба де..

Голям фен Аватара на Ospi
    Ддз, ти го изкарваш все едно е джунгла, майка ти - все едно не е нищо. Коя от 2те да слушам?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Сигурна съм, че толкова преувеличаваш, че няма на къде повече...

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от Karina.Ivanova Виж мнението
    Реших и аз да споделя моят огрооомен проблем.
    Такам.. Всеки знае, че едно момиче/жена трябва да бъде нежна,а не космата като горила.. Ей т'ва майка ми не може да го разбере.. С епилатор се изтезавам всеки ден, на всяка част от тялото. Отделно ходя и на козметик за вежди и мустак.. дъа... Обаче единствено майка ми не позволява да си епилирам гърба. Ходих на козметик и козметичката каза,че хормоните ми бушуват и щели да паднат. Аз съм сигурна, че това няма как да стане,ама нп.. Та.. За да се съгласи майка ми трябва да кажа плюсовете и минусите на всичко това.. това и сторих, но не.. майка ми веднага започна с това,че после ще стана мноого космата.. фак.. ..
    Както и да е... казах й, че няма да стъпя на плаж, или на море,до като не се епилирам, а майка ми приключи разговора с думите " по -добре за мен.. " и започна един подигравателен смях.. -_-
    Въпросът ми е: Как да й обясня,че всяко момиче трябва да е нежно?
    Това за морето,че няма да стъпиш там докато не си премахнеш космите напълно е....доста тъп израз,честно да ти кажа.
    То големия срам вече,ако имаш косми тук-там и отидеш на море!?Сякаш някой ще дойде да те гледа,колко си окосмена? Облечи си цял бански,преди да излезеш казваш- "Евал съм го,отивам да си изкарам добре ..." и това е.
    Не знаеш какви хора има там.С какви белези,мелези и т.н. и не им пука,а ти се притесняваш за глупости.
    Права е била козметичката

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Опърли ги...Запали я тая гора тропическа.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Събирай пари и отивай на лазерна епилация, това твоето всеки ден с епилатора е баси мазохизма!
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вероятно косъмчетата ти не се виждат от повече от 20-30см., ама ти си се вманиачила.
    И хаха, моля ти се не си ги изрусявай и да ходиш да хващаш тен така. Нали знаеш, че като ти почернее кожата, а косъмчетата ти светлеят ще е още по-странно.
    Иначе не знам, познавам момче, което беше много окосмено по целия гръб, ама за момиче не ми се вярва, че е "джунгла".
    Ако толкова те дразнят тези мъхчета,(които едва ли някой друг би забелязал!) можеш да отидеш с не-толкова изрязан бански, а например с цял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си