- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Шампионска лига
при другия мач байерн могат да паднат само от гуардиола
и си я пълнат със спагети
нямаш предвид шампионската предполагам
Шампионската Лига имах предвид. Не знам защо, но имам такова чувство.![]()
курвентус ще спечели шампионската лига, когато павел недвед завърши мио и се пребори с дислексията
https://www.youtube.com/watch?v=YRqu7vQOsps гости в собствения си град хахахахахахаха
Смесени реакции на публиката. През целия мач го освиркваха, а при смяната му получи солидни аплодисменти.
На мен ми беше любимец Фабрето и не знам какво да мисля, но като цяло нямам лоши чувства. Помня мачове, в които ни е изкарвал контузен.
първият хой за дъртата парясница идва от безпишков ромалду
Я ми кажи защо прецаква Челси? Доколкото знам, дефанзивната игра не е забранена тактика във футбола, нали? Както Барселона играеха с грозния тики-така, така и Челси има право да се защитава.
П.П.: Отбора, който постоянно играе "дефанзивно" е втори в Премиър Лийг за вкарани голове и има само с 2 по-малко от Сити.![]()
изрично съм казал ЗА ПУБЛИКАТА
аз не ща да гледам такава игра
Дано Ювентус бие и е на финал, не съм им фен, просто не обичам реал. За мен финала е юве-байерн, титла за немците.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Утре Каталуния ще празнува, мачът ще се реши още в първия мач, без значение огромния потенциал на баварците на винаги негостоприемния Алианц. Със сигурност Ел Класико на финала! JUVE MERDA D'ITALIA
По- добре тики- така, отколкото на схема "опълченците на Шипка"... Баси мизерното...![]()
Как им се радвате на тез нз... Грозна била на Барса играта
, те ако всички играеха като Челси, както те играха преди 1/2 години щяха да се вкарват само и единствено хаотични голове от корнери и от дузпи...
Последно редактирано от espada : 05-05-2015 на 22:33