Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
Когато Челси губи, цял свят празнува. Не знам от завист ли е, от нещо друго ли е.. То много ясно, че фен на Сити ще се радва Челси да загуби, все пак сме първи..
Иначе и на мен не ми харесва стила ни на игра. С футболисти като Фабрегас, Азар, Уилиян, Коща, Куадрадо и да играеш защитно.. Но смятам, че този мач след гола в продълженията не се защитавахме, напротив, само атакувахме, но една атака-->корнер-->пак корнер-->гол. Това е великото на футбола, не винаги по-добрите печелят, макар, че в този мач според мен нямаше по-добър, и двата отбора бяха на приливи и отливи.
Таа па. Все едно Челси е най-добрия отбор, ай моля ти са.
Много ясно, че всички ще се радват... Да не можеш да биеш ПСЖ, които са с човек по-малко, с Кавани който играеше за Челси т.е. на практика отбор с 2ма човека по малко. Т'ва беше толкова епично подпиране от съдията, че просто не вярвам. Верно, че имаше дузпа срещу Азар, ама другите решения бяха абсурдни. Тоя Коща ми е най-противния играч. Трябва да му забранят да играе.
Първи сте, защото се излагаме срещу "по-смешните" отбори и Агуеро след контузията няколко мача нищо не правеше.

ТИФОСО е някъв изгряващ поет