.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да и покажа че не съм като другите ?

Здравейте,харесах едно момиче и реших да и пиша.Вчера си писахме малко.Днес и пиша,а тя само прочиташе съобщенията без да отговаря.От един приятел разбрах че в нейното (мое бивше) училище ''ОУ" момчетата само я закачали от което тя много се дразнела.Понеже съм бил вече в това училище знам на какво ниво са там момчетата спрямо някое "СОУ" в града. Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.Също така разбрах,че е свободна и не харесва никой.Направих една грешка като и писах супер тъп СМС който тя не го е харесала и явно ме мисли,че съм като другите идиоти които опитват да я свалят.Та въпроса ми е: Как да и покажа че съм сериозен и не съм като другите? Знам че половината ще скочите да я карам да излизаме това го знам.Проблема ми е да и привлеча вниманието и да и покажа,че не съм случаен.От там нататък ще се оправя.Моля само за сериозни коментари.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Eм, пич, гледай като я срещнеш някъде да я заговориш. Бъди възпитан (ае знаеш процедурата). Така ще й направиш добро впечатление, само се изисква да я издебнеш и "случайно" да я срещнеш, след това ако се справиш добре с разговора, няма да се притесняваш. Фейсбуци мейбуци, може да й пишеш вече, а пък ако забележеш някакви нейни действия повреме на разговора, които подсказват, че те харесва, направо й вземи номера (който вече го имаш).

Та как си й взел по рано номера ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    знаеш процедурата
    ...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от adios Виж мнението
    Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.
    Няма как да й покажеш, че не си като другите, щото си...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Заговори я очи в очи, покани я да излезете, бъди любезен, а не простоват.

Мега фен Аватара на RapExotic
    С този твой негативизъм вече си се изложил доста пред нея, та дори и само в чата. Ще е доста трудно да и промениш мнението за сабе си.

Супер фен Аватара на fanton1
    Отрежи си ухото и и го дай . Ще и направиш впечетление и няма да се тревожиш ,че те мисли за поредния

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Обикновените пичове се правят на нещо, което не са. Ако искаш да бъдеш различен, просто се дръж естествено и бъди себе си.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от adios Виж мнението
    Понеже съм бил вече в това училище знам на какво ниво са там момчетата спрямо някое "СОУ" в града. Там момчетата са досадни и главно са от селата на общината.От което става ясно че не са много умни.
    само така гражданино
    мачкай

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Няма как да й покажеш, че не си като другите, щото си...
    И аз това щях да кажа, а и аватара(картинката под ника, не сините кукли или скила от wc3) на БМВ, че ти от всякъде крещиш крепостен селянин.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си