.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

е тва е утро

да си мечтаеш да спиш 12 часа на изключен телефон

и накрая да сънуваш че имаш главоболие и да те боли главата докато сънуваш о.0

баси съществото съм честно

и накрая да спиш само 4 часа нормален ден
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Говори ми - цяла нощ спах на пресекулки.

Град
    системата дегоба
    ти си виновна
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Кат си казал, ще вярвам.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Аз па се наспах

Мега фен Аватара на tori
    Да ти имам късмета, аз цял ден ще съм крива...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да ти имам късмета, аз цял ден ще съм крива...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз пък спах малко, ама мноооого дълбоко... Две аларми съм проспала, добре че не са били за мен, а за половинката Е, поне той успя да не закъснее, аз за себе си не мога да кажа същото, както винаги се явявам в офиса с 10 мин закъснение
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    Хахах, събуждала съм се за четвърти-пети час. Десет минути закъснение биха били голяма крачка за мен. Дай боже да стигна твоите висини някога.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Хаххаха, аз преди, докато бях ученичка и съвсем в началото, когато започнах работя бях вманиачена на тема точност. Винаги бях на време, че дори в 090% от случаите подранявах. Независимо за даскало ли, за среща ли, за каквото и да е. Ако ми се случеше да закъснея изпадах в почти нервна криза
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    Точна съм за уговорки, но в последните месеци не мога да ставам за училище...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си