Видях едно момиче на скоро, много ми хареса, но нямах възможност да се запозная с нея... следващите два-три дни пак я засичах от далече ( все едно съдбата ме караше да минавам от там и искаше да я видя ), и си помислих дай да видя да ли ще успея да я намеря в фб.. хоп-троп за 5 минути я намерих, пратих и покана и драснах едно "здравей" - минаха един-два дни нито приета покана нито прочето съобщение..
Викам си явно или не излиза в профила или просто не съм нейн тип.. след има няма два-три дни отивах до Билата и я видях, погледнах към нея и тя също ме гледаше -погледите ни се засякоха :S разминахме се и си продължих..
Коментирах с едни приятели -викат така е братле - повечето на едно "здрасти" внимание не обръщат - напиши и нещо друго за да я заинтригуваш.. викам си окей, измислих нещо написах и го.. гледам на другия ден Поне го беше прочела (seen 08:10) .. нямаше отговор.
Днес и написах нещо от рода "какво правиш", но така и не го е прочела ..
Дали изобщо да продължавам и евентуално да я заговоря и на живо или да не и се натрапвам.. не я търся за секс или за една вечер, ами просто искам да я опозная, пък ако потръгне