Първоначално написано от yakuza_ Искаш ли да правим като в подписа ти, но вместо лъжица да е моя фалос? Шшш, не ти ли е неудобно?
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi Шшш, не ти ли е неудобно? моля, моля, замених най-нецензурната дума, в реалния живот казвам трибуквените и заместители
n00bs
Първоначално написано от yakuza_ моля, моля, замених най-нецензурната дума, в реалния живот казвам трибуквените и заместители Не говоря за евфемизма ти. Стига си се предлагал наляво и надясно.
Първоначално написано от LadyDi Не говоря за евфемизма ти. Стига си се предлагал наляво и надясно. Да речем, че трябва да уча, а така имам удобно извинение за пред себе си, да не го правя. И да кур/чеп -> думи на годината! А е едва началото...
Първоначално написано от yakuza_ моля, моля, замених най-нецензурната дума, в реалния живот казвам трибуквените и заместители трибуквените са по-приятни, фалос е противна много
Правила