.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Докато бях в гимназията и аз имах един "муньо", дето ми търчеше по задника постоянно... В началото ми беше готино, защото мислех, че всичко е само приятелство, излизахме си, пиехме си кафета, говорехме за музика, понеже това беше беше нещото, което ни свързваше. Всичко 6, докато той не реши да се прави или да се влюбва, не знам. Стана адски досадно, излизаме някъде, аз искам да си говорим някакви нормални неща, както преди, а той само ми обяснява колко ме обичал, как не можел да спре да мисли за мен и т.н. Обяснявах милион пъти, че не ме привлича грам, уж всеки път се разбирахме да сме си само приятели, понеже опцията да не се виждаме повече той не искаше да я приеме и обещаваше, че ще сме само приятели. В крайна сметка пак се почваше обяснението колко бил влюбен, опити за целувки и т.н. Досадна работа, много досадна. Идеята ми с този пост е, че понякога момичетата се държат много мило, просто защото те възприемат, като приятел, така както мога да говоря с някоя от моите приятелки с часове, така мога и с някой мъж чисто приятелски да говоря с часове. Въпроса е, че повечето момчета си мислят, че щом момичето отделя толкова време, значи ще стане свалката, ами не.... Не винаги става, а и не винаги сигналите се тълкуват правилно.
    Остави я в графа "приятели" и се огледай наоколо, със сигурност ще има някоя, която да те привлече и да не е емоционално обременена от бившия си
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Д
    само дето в случая тя го е искала той сам и е преебал желанията

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    само дето в случая тя го е искала той сам и е преебал желанията
    Определено се преебах,
    едно ако съм осъзнал е, че момичетата искат вниманието ни НО докато не започнем да го даваме!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си