Добър вечер/сутрин/ден. Ще споделя моя проблем. Той е обилно потене по ръцете и подмишниците, нищо,че е зима, аз се потя обилно. Не издържам, казах на майка ми през лятото, но тя каза, че е нормално през пубертета и че ще мине, но явно не минава. Само на 13 години съм, никой от моите приятели не като мен. Всяка вечер рева и се отчайвам повече и повече какво да правя. Не мога да живея така. Винаги ме е страх,че, когато някой ме пипне, може да се отрврати от мен и да помисли, че не спазвам лична хигиена. Всеки ден трябва да едни и същи дрехи, за да не ми се личат петната под мишниците ;( Чета в интернет все по-задълбочено и по-задълбочено. Подозирам, че съм болна от хиперхидроза. Почти убедена съм. Четох и за Одорекс, но е много вреден и тази пот, която не излиза от мишниците и дланите ще намери друго място (гръб, чело, крака т.н). НЕ е възможно зимата, на -2 да се потя или в училище в класната стая, където е г-д 18 градуса. УЖАСНО МНОГО МНОГО МНОГО, с цялото си сърце ви моля, които както може да ми помогне.
Каквито и да е съвети. не издържам и при мисълта, че най-вероятно ще живея с този блян до края на живота си.